Löften

2011-01-31 // 14:02:03 // © Linda Åberg
Jo, jag har ju lovat att berätta om de filmerna jag såg förra veckan då jag låg hemma hela tiden. Så jag tänkte att jag skulle göra det nu.. det där med löften verkar vara något jag har svårt att hålla då det kommer till bloggen..

Först och främst måste jag ju bara säga att, innan jag såg alla filmer så plöjde jag mig igenom andra säsongen av Sex and the City :) Fantastiskt att kunna ligga och sträcktitta på alla avsnitt, mer sånt åt folket!


Den första filmen jag såg heter "Whip it".
Den handlar om en 17årig tjej, som bor i en liten håla i USA, och hon vill inget annat än att komma därifrån. Hon finner lyckan i rullskridskorna, och blir så småningom en stjärna inom sporten som kallas "Roller Derby".
Jag tycker att det var en riktigt bra film, inte så förutsägbar, men med skön känsla. Regissör är Drew Barrymore, och detta är hennes debut. Huvudrollen spelas av Ellen Page, som nog de flesta har sett i "Juno".

(nu skulle jag egentligen lägga in en youtube-länk här så ni kunde se en trailer, men se det funkar inte, darn!)

Se den här filmen om ni vill se något som inte kräver så mycket koncentration, eller bara om ni behöver bli glada :)Den andra filmen jag såg var "The last airbender", men den får jag berätta om en annan gång (liksom de andra filmerna), för nu måste jag gå :)Hej fredag!

2011-01-28 // 12:12:15 // © Linda Åberg
Idag har jag inte blivit störd av byggare, tack och lov. Däremot har jag sovit väldigt dåligt ändå, jäkla antibiotika! Jag vill bara ha min kropp tillbaka nu, hel och frisk. Dock mår jag lite bättre idag, har ätit en ordentlig frukost för första gången den här veckan.

Jag skulle vilja säga att det är skönt att det snart är helg, för så säger man ju på fredagar. Men jag kan nog inte säga att helgen skiljer sig så mycket från veckan som har varit.

Hade en sån slappardag igår, och jag såg tre filmer! :) Det kommer upp lite recensioner här sen, ni får helt enkelt komma tillbaka ;) (wow vilken cliffhanger!)

Ha en fin dag!


Lite bilder

2011-01-27 // 23:59:03 // © Linda Åberg
Nu kommer de då, bilderna jag lovat er så länge ;)
Håll i er, och bara så ni vet - ni får bli uttråkade!

Mamma fick äran att hänga den första kulan i granen! :)

Den lilla söta granen!

Den fina bocken står på vakt och tomten sitter i bakgrunden :)

Mamma hade fina rosor som jag ville fota i svart-vitt, så det gjorde jag! :)

Bordet dukat på julafton som spenderades med farmor, farfar och mormor

Det "kalla" bordet, där jag åt endast smörgås, ägg, leverpastej och korv..

Mormor, jag och farmor sitter i soffan och ser Kalle Anka (med paus för posing när mamma skulle ta kort)

På annandagen kom min älskling till Nyköping och vi åkte tillsammans upp till Stockholm dagen efter annandagen för att gå på museum och mysa runt i storstan. Det var en kall dag, och väldigt väldigt grå och snöig, men vi gick runt hela dagen, från centralen, till skeppsholmen, till söder, runt på söder, till stadsgårdskajen, till centralen och sen från stationen och hem i Nyköping..hade ont i fötterna! Men var en trevlig dag med kära återseenden av kompisar från förr :)

Slotter är väl för fult? De borde måla om det!

Fiiiin båt! Af Chapman - vandrarhem :)

Det var läskiga terrakottasoldater på Östasiatiska museet.

Rätt coolt ändå att de är så pass bra bevarade som de är. Det var ju inte direkt igår som de begravdes..

Sen sa vi hejdå och godnatt till Stockholm.

Vi kom till Småland där det fanns rådjur..

..som blev rädda och sprang iväg..

Men de kom tillbaka lite senare :)

De här är de bilder som jag kan (och orkar) bjuda på. En liten snabb sammanfattning på hur mitt jullov såg ut! Hoppas ni är nöjda och förlåter mig för att det tog så lång tid. Nu ska vi se ett avsnitt av Mad Men här, precis börjat med första säsongen.

Hörs imorrn!


God förmiddag!

2011-01-27 // 10:20:10 // © Linda Åberg
Jag är hemma från skolan, men har ändå redan varit vaken i snart tre timmar. Det började välla in mammutar i trapphuset klockan halv åtta. Eller nej, nu ljög jag ju. Det var egoistiska bygg-gubbar som inte kunde tänka sig att det låg en liten sjuk flicka som ville få lite sömn. Inte då! Sen trodde jag att det kom en helikopter som cirkulerade över vårat hus, men så var det inte heller. De borrar eller sågar eller gör något i lägenheten över, så det låter som att helikoptern har landet där och är på väg ner för att ta mig med. Sen har de dessutom haft dammsugaren på sen de startade..hej dyr elräkning!

Jag är inte alls bitter, bara trött. Jag sover inte speciellt bra på nätterna, utan somnar väl till ordentligt fram på morgonkvisten. Så när det kommer såna här störningsmoment så blir jag lite mer trött.

(Halleluja, de stängde av dammsugaren!!)

Annars har jag inga planer idag. Ska fortsätta äta gröt, filmjölk, vitt bröd och potatismos - mums säger magen, tråkigt säger smaken.

Idag blir det ett litet bildregn här också. Eller regn och regn. Så kan man kanske inte säga. Men det kommer iallafall upp lite bilder för er som vill se! :)


2011

2011-01-26 // 12:53:13 // © Linda Åberg
Vet ni, nu tänkte jag försöka blogga lite igen.
Det finns vissa anledningar till att jag inte har orkat ta tag i något bloggande, men nu kände jag att jag var lite skrivarsugen. Vi får se hur det går, det kanske inte blir inlägg så ofta eller framförallt inte regelbundet. Men det får ni räkna med antar jag ;)

Hemma hela veckan från skolan, har fått mediciner som jag inte tål, och då tar magen och säger ifrån. Inte så kul att gå hemifrån när man måste gå på toa stup i kvarten (hahaha, varsågoda för informationen!). Bättre att vara hemma, och idag har jag Sex and the City-maraton! :) Måste ju komma in i rätt mood inför New York-resan om två månader! :)

Hur har ni det? Jag har varit väldigt dålig på att följa era bloggar också, ursäkta mig för det. Jag ska ta tag i det också, jag lovar! :)

Ska försöka lägga upp de där bilderna som jag lovade i julas...(en månad senare).

Kramar på er så länge!RSS 2.0