Löften

2011-01-31 // 14:02:03 // © Linda Åberg
Jo, jag har ju lovat att berätta om de filmerna jag såg förra veckan då jag låg hemma hela tiden. Så jag tänkte att jag skulle göra det nu.. det där med löften verkar vara något jag har svårt att hålla då det kommer till bloggen..

Först och främst måste jag ju bara säga att, innan jag såg alla filmer så plöjde jag mig igenom andra säsongen av Sex and the City :) Fantastiskt att kunna ligga och sträcktitta på alla avsnitt, mer sånt åt folket!


Den första filmen jag såg heter "Whip it".
Den handlar om en 17årig tjej, som bor i en liten håla i USA, och hon vill inget annat än att komma därifrån. Hon finner lyckan i rullskridskorna, och blir så småningom en stjärna inom sporten som kallas "Roller Derby".
Jag tycker att det var en riktigt bra film, inte så förutsägbar, men med skön känsla. Regissör är Drew Barrymore, och detta är hennes debut. Huvudrollen spelas av Ellen Page, som nog de flesta har sett i "Juno".

(nu skulle jag egentligen lägga in en youtube-länk här så ni kunde se en trailer, men se det funkar inte, darn!)

Se den här filmen om ni vill se något som inte kräver så mycket koncentration, eller bara om ni behöver bli glada :)Den andra filmen jag såg var "The last airbender", men den får jag berätta om en annan gång (liksom de andra filmerna), för nu måste jag gå :)
Här kan du kommentera inlägget

Namn


Mail


URL


Skriv


Spara uppgifterna

Trackback


RSS 2.0