Söndag

2011-07-31 // 13:23:42 // © Linda Åberg
Åh, jag har varit så seg de senaste dagarna, har knappt orkat med mig själv. Håller fortfarande på att dividera med mig själv om jag ska berätta för er vad det är för "fel" på mig eller om det är lite för personligt. Men vi får se, så länge får ni bara ha överseende med att jag inte är en speciellt aktiv bloggare.

Vad har hänt de senaste dagarna då?
Jo, i onsdags jobbade jag, den här gången på mitt jobb som kontaktperson, och vi var på bio och såg på sista Harry Potter-filmen. Har inte varit något fan av dom tidigare så har sett väldigt få, men tack vare att tjejen jag jobbar med gillar dom så har jag sett både första och andra delen av sista filmen. Tycker att den var helt okej, även om de 140 pengarna jag fick betala för att se den i 3D, kanske var lite överdrivet..
Fick även med mig ett par skor hem, ett par Ecco som tydligen är bra att ha om man har problem med ryggen, dessutom var de på rea vilket jag tackade för!

Har träffat lite vänner och fikat och ätit mat. I fredags kom min sambos syster hit och vi gick på stan och så grillade vi på kvällen, blev makrill :) Igår grillade vi också, men då blev det hamburgare istället, så himla gott!!

Idag åker vi på minisemester upp till Vänern, blir nog därför inget bloggande - så ni vet! :)

Ha en fin söndag!


27/7 - Onsdag

2011-07-27 // 19:53:31 // © Linda Åberg
Hej mina kära vänner!
Är lite för utslagen för att blogga idag känner jag, men jag återkommer imorgon med nya rapporter :) Då kanske ni får se mina nyinköpta skor ockå ;)

Hoppas ni har det bra!!


Gratisbio

2011-07-26 // 12:28:40 // © Linda Åberg

Vinn fina priser - få gratis glass

Just nu pågår en stor tävlingGratisbio med fina priser så som iPad 2, storbilds TV, presentkort m.m.

Alla som deltar i tävlingen får även en gratis glass skickad till mobilen.

För att delta så räcker det med att dela med sig av tävlingen, men du kan även ta del av bra erbjudanden.

Jag tänkte avnjuta sommaren med en gratis glass. Vill du haka på? :)


Tisdag

2011-07-26 // 11:33:30 // © Linda Åberg
Ny dag och nya tag! :) Blev en lugn kväll igår då min rygg tyckte att jag hade gått lite för länge på stan, den ville inte riktigt samarbeta med mig, så jag låg i sängen och var endast uppe för mat. Men idag känns det mycket bättre, blir stor skillnad efter en natts sömn - om jag sover bra :) Dock ska jag tvätta idag, som tur är så är tvättkorgen inte helt full, vilket gör det lite lättare att släpa på.

Middagen igår var fantastisk, min egna mästerkock skulle först göra foliepaket i ugnen med lax och potatis, men folien räckte inte till. Då improviserade han fram nåt annat med äggstanning till istället :) Supergott!

Snart ska jag som sagt var tvätta, och så kommer en kär vän hit och umgås lite med mig :) Sen är det min tur att laga mat idag, och så blir det fika i stan lite senare :)

Hoppas eran dag blir fin!


Bloglovin'

2011-07-25 // 23:11:02 // © Linda Åberg
Ah men dra mig baklänges i ett par hängslebyxor! Jag har fått en till prenumerant på Bloglovin'.
Detta är fantastiskt och borde firas i dagarna två - minst! :)

Vem är du?? ♥


Smycken

2011-07-25 // 18:51:52 // © Linda Åberg
Jag kan väl inte säga att jag är en speciellt kreativt begåvad tjej, men jag gillar att pyssla ändå! Så när jag var i stan så passade jag på att sticka in på Panduro för att kolla in lite smyckesprylar, och jag fick med mig en liten hög hem. Tanken är att få till något sånt där snyggt, längre örhänge med fjädrar.. sånt som tydligen är modernt nu ;) Hur det går med den saken får vi väl se, men jag ser fram emot att ha något att pilla med!

Är ni pyssliga av er?


Goder förmiddag

2011-07-25 // 11:28:38 // © Linda Åberg
Hur står det till, mina vänner? Här är det grått och jag har nog glömt att det är sommar. Hade det inte varit för de där två varma dagarna i sommarstugan förra veckan så hade jag nog mer trott på att det var höst. 25e juli idag, vilket inte betyder lön för mig tyvärr, däremot kommer den på onsdag.

Har precis ätit en ganska så sen frukost, men så blir det ju när man är ledig och lat ;)
Har kommit in i någon slags leverpastejs-period, skulle kunna äta hur mycket som helst tror jag! Så det blev det idag, och lite Proviva blåbärssoppa till det :) Magen är nöjd nu!

Vad ska ni göra idag? Jag ska passa på att träffa lite vänner när jag ändå är ledig och i stan. Snart kommer en kompis och hennes son hit på lite fika, bakade ju 90 bullar till min födelsedag, som verkligen inte gick åt, så nu har jag en hel låda i frysen som är full av bullar :) Sen drar jag mig mot stan för att träffa två andra fina vänner, blir en bra dag! :)

Ta hand om er!


Tipsa mig!

2011-07-24 // 23:27:39 // © Linda Åberg
Jag behöver fler bloggar att läsa, det är för tråkigt att gå arbetslös/sjukskriven!
Tipsa mig om din eller någon annans som är läsvärd! :)

Tack på förhand!


Roxette

2011-07-24 // 22:47:29 // © Linda Åberg
Just nu spelar Roxette på Slottsskogsvallen som ligger bara runt hörnet här hemifrån (känns det som). Vaknade av soundcheck imorse klockan nio, och har hört hela konserten från början. Nu spelar de "The look" och det känns som att de börjar avrunda. Jag är inget stort Roxette-fan och har aldrig varit heller, men det är klart att man sitter och diggar med när kända låtar kommer :) Jag och H var ute förut för att titta en stund, men det var kallt som satan så vi gick ganska snart in igen.. Inte den bästa bilden, en inzoomad mobilbild bara :) Men där ser ni iallafall hur lätt vi kan se konserten utan att gå in ;) Ser ju inte direkt några ansikten, men vi kommer ändå ganska nära.

Nu verkar det som att de höjde volymen och spelar "Listen to your heart" - en låt som till och med jag känner igen ;)


Jag ♥ Dig

2011-07-24 // 22:29:18 // © Linda Åberg


Norge

2011-07-24 // 15:17:50 // © Linda Åberg
Jag tror inte att det har undgått någon, det hemska som har hänt i Norge, och jag skulle som många andra kunna skriva ett långt inlägg och värdera den misstänkte gärningsmannen. Men jag vill inte göra det. Jag kan tycka att det som har hänt är hjärtskärande och plågsamt för många människor, och att den som ligger bakom dådet måste vara sjuk, men jag tänker inte i ord försöka ge uttryck för det hat som många känner.
Däremot sänder jag alla mina tankar till de drabbade och deras anhöriga och vänner, och idag tänder vi ett ljus.


På hemmaplan!

2011-07-24 // 14:42:27 // © Linda Åberg
Åh, det är en fantastisk känsla att få vakna upp i sin egna säng! :) Har varit borta i nästan två veckor och sovit på både sköna och mindre sköna sängar, vilket har gjort sitt med ryggen också...men men, jag börjar ju bli van nu.
Vi kom hem igårkväll efter en ganska så smärtfri resa med SJ, bara en försening på 35 minuter som berodde på det fruktansvärda åskvädret som varit de senaste dagarna.
Vi har dock haft en fantastisk semester tillsammans som har innehållit både festival och mys med våra nära och kära. Häromdagen var det så varmt så jag dessutom lyckades med att bada fyra gånger :) Jag som annars vill ha ganska så varmt i vattnet tyckte att det var ganska så lagom nu :)

Ska se om jag lyckas få fram någon bild från veckorna här, har inte haft kameran med, men några mobilbilder har det blivit åtminstone!

Hoppas ni har det bra!


Arbetsförmedlingen

2011-07-12 // 12:44:52 // © Linda Åberg
Var på Arbetsförmedlingen för att skriva in mig som arbetslös men hade glömt plånbok med körkortet hemma. Detta gjorde att jag inte kunde få någon hjälp eftersom att jag blev tvungen att identifiera mig. Frågan är då: Är det någon, på allvar, som försökt att söka jobb i någon annans namn?! Jag respekterar deras regler helt och fullt, men seriöst?! Detta resulterar i att jag inte kan skriva in mig de närmaste veckorna eftersom jag knappast hinner hem och tillbaka dit innan det är dags att åka till tåget och två veckors semester. Jag är inte bitter alls.

Sanningen

2011-07-11 // 22:42:09 // © Linda Åberg
Varför bloggar jag inte så mycket?

Ja, sanningen är väl den att jag tycker att jag lever ett ganska så tråkigt och innehållslöst liv för tillfället. Eller, det är inte så hemskt som det låter, egentligen. Men jag har lite motgångar för tillfället, samtidigt som jag är världens lyckligaste varelse! Lite kluvet låter det allt, men ja, jag förklarar en annan gång, kanske.

Jobbar ganska få timmar, och är sjukskriven deltid, så mina dagar är sådär intressanta att skriva/läsa om. Har heller ingen inspiration till att fota och fixa eftersom mycket annat tar upp mina tankar. Men jag tror på uppståndelse och återkomst, så när den väl kommer får ni hålla i er ;)
Jag saknar bloggen och jag saknar era kommentarer, så det är väl det som gör att jag ens funderar på att skriva. Men jag känner mig inte tillräckligt intressant för att hitta ord. Så är det, tyvärr!

Dock fortsätter jag att läsa alla andras bloggar, som vanligt, även om jag är dålig att ge mig till känna där med kommentarer...sorry..

Så, ja, idag har jag jobbat i tre timmar, och sen har jag varit hemma. End of day och story. ;)




RSS 2.0