Washington DC

2011-03-29 // 14:14:22 // © Linda Åberg
Godmorgon på er! Nu är klockan åtta här och jag har precis vaknat. Resan hit var spännande, när vi checkade in på Landvetter så fick jag och en till tjej reda på att planet var överbokat från Amsterdam till New York, och det var inte säkert att det fanns platser till oss... Till Amsterdam fick vi åtminstone flyga - skönt! Väl där så var det en väntan på fem timmar innan nästa plan skulle gå. Vi fördrev tiden med lite slummer och promenader runt kring terminalen. När det var dags att checka in igen så visste vi ju inte riktigt hur det skulle bli med våra platser där, men vi kom iallafall med och det slutade med att jag fick sitta ensam flera rader bakom de andra, i mellersta raden, bakom en vägg... Men det gick bra ändå. Försökte sova vilket gick sådär, såg en film och åt massor av saker som de kom med. Landande i New York och kom igenom customs utan problem. Sen blev det airtrain till tunnelbanan och så irrade vi runt i tunnelbanesystemet i ungefär en timme innan vi kom till chinatown där våran buss gick ifrån, och vilken buss sen! Den skumpade som bara den, luktade illa och chauffören pratade i telefonen samtidigt som han körde rally...dock somnade vi under den turen vilket var välbehövligt. Sen framme i Washington och så tog vi en annan buss mot universitetet där vi nu befinner oss. Shit va jobbigt det är att skriva på mobilen, jag berättar mer en annan dag! :) hoppas ni har det bra!!

Bye bye!

2011-03-26 // 22:37:21 // © Linda Åberg
Det här blir det sista inlägget jag skriver innan jag far iväg över Atlanten :)
Har packat färdigt och har ätit mig mätt och sitter just nu och dricker lite vin..det lugnar flygnerverna litegrann ;)
Vi ska flyga 20 över sex imorrn bitti, men träffas fyra på flygplatsen.. sen ställer vi om klockan inatt också vilket gör att jag måste åka rätt tidigt härifrån.. eller sent..hur man nu vill se det.

Väskan är inte mer än halvt packad eftersom jag förväntar mig att få med mig en del shoppingfynd från Amerikat :) Har ett presentkort på Forever 21 som jag ska utnyttja, plus att jag har fått nys om några loppmarknader jag ska besöka. Det här blir fint, men jag är lite nervös, har aldrig flugit så långt förut.. Dock har jag ju varit i USA förut, men då åkte jag båt dit :)

Jag hoppas att jag kommer kunna skriva nåt under min resa, men annars får ni väl läsa allt det gamla jag har skrivit ;)

Ha det fint mina vänner!


Fredag!

2011-03-25 // 12:16:17 // © Linda Åberg
Ledig idag! :) Så himla skönt att bara få egen beslutsrätt över hur man ska lägga upp sina timmar! Har inte gjort någon större nytta idag mer än färgat ögonfransarna.. men ska ta tag i lite städning snart, plus att jag nog ska börja packa litegrann, tiden går så himla fort, snart sitter jag i bilen på väg till flygplatsen!

Våffeldag idag, ska ni ha våffelkalas? Det ska vi ha, och efter det ska jag dansa - lika bra det! :)

 

Vad gör ni annars idag?


Jösses

2011-03-24 // 23:37:38 // © Linda Åberg
Herre min je vad tiden gick då.. och så råkade jag somna i soffan på det. Det här var inte riktigt så jag hade planerat min kväll. Har inte fått mycket gjort, men däremot slappat mer än väntat.

Skoldagen har varit bra, vi har gått igenom nya ASL-tecken, det vill säga tecken från det Amerikanska teckenspråket, så himla roligt! :) Dock kommer jag nog inte minnas så många när jag väl står där på måndag och försöker förstå någon amerikan som pratar..men det ger sig.
Efter skolan var jag på ett snabbt möte, och sen jobbade jag några timmar. Idag gick vi runt på stan och så åt vi middag tillsammans, lagom jobbigt jobb :) Sen hoppade jag på vagnen för att åka och möta min käraste, och så promenerade vi hem i kylan...sautingen vad kallt det var!!!!

Ja, och så somnade jag i soffan och nu är jag här. Alldeles för trott!

Jag får helt enkelt skriva mer imorgon, hittar väl nån liten lucka i schemat ;)

Natti


Drömmar om Converse

2011-03-24 // 00:49:32 // © Linda Åberg

Alla bilder från Converse.com

Det finns massor av skor som jag vill ha, detta är bara ett urval :)

Färdig!

2011-03-23 // 22:58:51 // © Linda Åberg
Nu får jag vara färdig med den här designen, åtminstone för idag. Det går väl alltid att pilla med lite småsaker, men nu är åtminstone de "stora" sakerna färdiga! Äntligen, som jag har hållt på med den här! Jag har slitit mitt hår och slagit näven i bordet både en och två gånger. Men nu, nu får det duga!
Hittar ni nåt litet fel så kan ni väl säga till? Taaack! ♥

Borde eventuellt sova nu, men har suttit framför den här datorn alldeles för länge, så jag är inte ens trött. Karln min är på konsert, så ensam är jag.

Idag fick jag reda på att jag är ledig från skolan på fredag, varför vet jag dock inte. Skönt att få en extra dag på sig att planera och packa till resan. Har inte ens tagit upp väskan ur förrådet än...har hört att man måste mäta väskan innan så att den inte är för stor...känns lite väl avancerat, men något val har jag tyvärr inte..inte för att det är så jobbigt att mäta väskan heller.. men ja..ni förstår!

Nehe, nu får jag väl drömma mig bort till shoppingen i NY...kolla in lite hemsidor så jag har nån koll på vad jag letar efter när jag väl är där ;)

Sov så gott mina vänner!


Ombyggnation pågår

2011-03-23 // 20:02:20 // © Linda Åberg
Jag får be om ursäkt i förväg om länkar och sånt krånglar nu, håller på och lägger upp den nya designen och det tar sin lilla tid att få ordning på allt! Men håll ut, snart är den färdig! (äntligen) :)

Ny vecka var det här

2011-03-21 // 19:00:17 // © Linda Åberg
Måndag idag igen då, fasligt vad veckorna går! Har haft en rätt bra måndag med skola, skratt och fantastiskt väder. Dagen blev lite extra bra då jag fick dricka en Mocca Latte, finfint smakade det :)

Sitter och filar lite på en packlista inför resan på söndag, kan inte fatta att jag snart är där...
Har ni några New York-tips som ni vill dela med er av? Ska bara vara där i fyra dagar så hinner väl inte med så mycket, men något smultronställe kanske ni har? :)

Jag längtar! :) ♥


Trötter!

2011-03-20 // 19:28:41 // © Linda Åberg
Åh jag har precis kommit hem från ett fantastiskt danspass! Är så himla glad och nöjd och har fått en hel hög med extra energi...samtidigt som jag är helt slut. Men jag måste säga att jag är trött på ett bra sätt, ett skönt sätt :)
Idag blev det ett afropass med härliga rytmer, jag älskar det!

Igår var det pyjamasparty och vi såg Pirates of the Carribean, tvåan och trean. Hade inte sett dom innan men blev imponerad, vilka filmer! Sen att Orlando Bloom är med gör inte saker sämre ;)
Köpte mig en ny jacka idag, hade fått presentkort och passade på att köpa en liten godbit jag hade spanat in. Måste ju fräscha upp mig inför USA-resan nästa vecka ;)


Min nya pärla :)


Håller fortfarande på med den nya designen, blir aldrig nöjd. Men den kommer förhoppningsvis upp innan jag sticker över Atlanten, hoppas hoppas :)

Hoppas också att ni har haft en bra dag och att ni har en bra kväll! :)







Lördag!

2011-03-19 // 14:28:24 // © Linda Åberg
Åh så skönt det är med helg, och ute skiner solen för fullt! :) Underbart!
Ska alldeles strax ut på en liten promenad har vi tänkt, ska hämta ut ett paket på posten nämligen :)

Har varit lite dålig på att skriva de senaste dagarna, men den tiden jag har haft över, så har jag suttit och filat lite på en ny design. Vet inte när jag blir klar med den, snart hoppas jag. Är lite småfix som jag inte riktigt får ordning på, och då krävs det tålamod..vilket jag inte har varje dag tyvärr.

Hoppas att ni får en fin dag!!


Jag tävlar

2011-03-16 // 11:10:10 // © Linda Åberg

Klicka på bilden för att tävla du med!

Bild lånad från byCelina


Hej hopp!

2011-03-14 // 16:29:41 // © Linda Åberg
Så var det måndag och veckans första skoldag är avklarad. Har inte hänt något speciellt idag, så det finns nog inte så mycket att berätta om just skolan. Har nedräkning nu inför resan, kan inte förstå att vi åker nästa vecka!! Jag är så otroligt peppad och kommer nog börja packa vilken dag som helst nu :) Ska planera vad jag ska shoppa också, lite hum måste jag nog ha så det blir lite ordning på det :) Har hittat tips på några loppmarknader som jag verkligen ska ta och besöka, det blir en av höjdpunkterna tror jag :)

Hur har eran dag varit? Har ni det bra??


Dagens

2011-03-14 // 13:36:00 // © Linda Åberg


Söndag

2011-03-13 // 21:59:18 // © Linda Åberg
Så var även den här dagen över, tiden går alldeles för fort tycker jag..önskar att helgen hade ytterligare en dag. Har haft en rätt innehållsrik helg med inte så mycket tid för avkoppling, men det kan vara okej det med ibland.
Idag har jag dock inte gjort så himla mycket. Jag stack från festen igår och var hemma vid två ungefär, sen vaknade jag imorse strax efter tio, skönt att sova länge :) Sen har jag mest suttit vid datorn, pluggat och börjat planera lite inför USA-resan som händer om exakt två veckor.
Nu ikväll jobbade jag och vi var på bio, såg Gullivers resor med Jack Black.

Jag tycker att den var helt okej, inte nån riktig wow-faktor, men absolut helt okej. Det coolaste är ju såklart att den är i 3D, det gör upplevelsen lite bättre :) Jag kommer nog inte att se den igen, var rätt så förutsägbar och sådär rolig. Dock är jag nöjd :)


Nu ska jag ta och lägga mig för att sova, en ny skolvecka startar imorgon och jag har en hel del saker på schemat den här veckan. Visst är det lustigt hur man på något sätt, varje söndag, alltid är beredd att starta om och få igång krafterna för en ny vecka? Man är verkligen bunden av dagar, lite stört är det.. :)

 

Sov så gott!

 


Gårdagen

2011-03-13 // 21:48:46 // © Linda Åberg
Ni såg väl den heta bilden som jag la upp på mig själv igår kväll? ;) Anledningen till att jag var så "tjusig" var ju för att det senare på kvällen fanns en 60-talsfest som skulle gå av stapeln. Åh det var jättetrevligt. Jag kände mig som äldre med mitt läppstift och min propra frisyr (klänningen gjorde sitt också), men jag hade en otroligt rolig kväll!

Jag får be om ursäkt för den dåliga bildkvaliten, blixt är oftast inget som låter ens fina sidor komma fram. Men så såg jag ut, pärlhalsband och grejer :) Min fina vän Maria är med på kortet också, hon kom och förgyllde min kväll så att jag slapp leka svans åt min sambo (vars vän hade ordnat festen). Tyvärr syns inte min frisyr så bra här, men det var en högt uppsatt svans med lite "puff" :)



Melodifestival

2011-03-13 // 13:27:06 // © Linda Åberg
Allvarligt talat, hur tänker svenska folket? Jag skulle säga att de tänker fel, och det gjorde de redan då Loreen blev utröstad. Loreen är absolut årets favorit för min del och jag tycker det är så synd att hon inte fick en chans i finalen. Dåligt!
Något som är sämre är ju då att Erik Saade vann. Han kanske är söt (om man är 15 år gammal), men jag tycker att låten är pesten själv, fy fabian så hemsk den är.
Jag är inte alls speciellt nöjd över detta, vilket ni kanske märker ;)



BLÄ!

Dagens

2011-03-13 // 13:00:00 // © Linda Åberg


Rätt gissat!

2011-03-12 // 17:16:13 // © Linda Åberg
Angående gårdagens "gåta" så var det minsann någon som gissade rätt, kanske bananerna var en lite för lätt ledtråd ;)
Dock, smart som jag är, glömde jag ta kort på den när den var färdig..och när det fortfarande fanns något kvar. Hahaha, men god var den! ;)

Håller nu på och gör mig iordning inför en fest vi ska på ikväll. Det är tema "Mad men", så det blir 60-tal som gäller. Sitter nu med papiljotter i håret och har läppstift på mig för ungefär den första gången i mitt liv, haha jag känner mig lite obekväm, men det är ju bara för ikväll :)

This is me..now:



Hoppas ni får en fin kväll!


Dagens

2011-03-12 // 13:00:00 // © Linda Åberg


Undrar vad det här ska bli ;)

2011-03-11 // 18:07:38 // © Linda Åberg

img_7880 (MMS)

Undrar vad det här ska bli ;)


Dagens

2011-03-11 // 13:22:29 // © Linda Åberg


Mix

2011-03-11 // 12:07:25 // © Linda Åberg
Det är lite ironiskt för tillfället. Ute snöar det, och här inne blommar tulpanerna - eller, blommar och blommar..de står i en vas ;)

Men jag är så himla trött på vintern och snön nu. För några dagar sen så var det snöfritt på marken (om man bortser från de små snö/grus-högarna), men i förrgår började det snöa igen, igår regnade det..och nu..ja nu snöar det.
Jag är glad att det finns tulpaner, livet blir lite roligare då :)


Allvarligt talat

2011-03-11 // 11:03:03 // © Linda Åberg
En del av mig älskar att skriva, och jag vill bara skriva hela tiden. En annan del av mig säger att det är tidsödande att skriva och att det inte är värt det så länge man inte får någon respons. Antar att den första delen inte är tillräckligt stark för att kunna övervinna känslan av den andra.
Jag vill gärna blogga och visa massa bilder, men jag har så få läsare så det känns bara som att jag tar upp onödig tid som jag kunnat lägga på något annat. Nu ska jag däremot försöka komma igång igen och skriva lite mer, för det är väl trots allt inte för någon annan jag bloggar, utan för mig själv. Får väl ta ett krafttag och försöka promota mig själv så mycket som möjligt så att folk uppmärksammar min blogg, antar jag. :)

Så nu tar jag tag i det här och ska försöka skärpa mig litegrann :)




RSS 2.0