Gott nytt år!

2010-12-31 // 13:14:26 // © Linda Åberg
Måste ju åtminstone skriva och önska er ett gott nytt år! Har inget internet på datorn så jag kan tyvärr inte lägga upp några bilder än. Men ni får stå ut och hålla ut, bilder kommer så småningom :) Jag befinner mig i Småland för tillfället. Vi kom hit igår kväll och ska stanna några dagar innan vi åker hem till Göteborg :) Det är mysigt att vara borta, men det är även mysigt att komma hem :) Hoppas att ni får en fin nyårsafton, och så hörs vi 2011 istället!

Jul jul, strålande jul!

2010-12-23 // 21:19:33 // © Linda Åberg
Jag kom fram till slut igår, trots tågkaos. Blev två och en halv timma försenad..men ja, jag kom ju fram..

Idag har jag varit ute och slagits med resten av nyköping som också hade fått för sig att de skulle köpa de sista julklapparna. Jösses! Och inte var det lätt att hitta någon parkering heller.. men allt blev gjort, och sen dess har vi bara varit hemma och donat med det sista inför imorgon.

Jag vill önska alla en god jul och kan lova att det kommer upp lite bilder så småningom!! :)


Tågkaos?

2010-12-22 // 10:04:58 // © Linda Åberg
Om ungefär sju timmar ska jag sätta mig på ett tåg som ska ta mig tvärs över landet.. hur kommer det gå egentligen?! trots att jag vet att det kommer att bli försenat, så känns det ändå bättre än att åka buss, tror ändå att det är större risk att råka ut för en halkolycka på vägen än på rälsen.

Dan före dan före doppardan idag då.. har fortfarande ingen julkänsla i kroppen, trots att jag har slagit in julklappar och allt.. :/

Nejni, nu måste jag fixa, förbereda mig inför resan..och packa..

Ha en fin dag!


Forever 21

2010-12-21 // 18:24:28 // © Linda Åberg
Trots att jag har en ekonomi som för tillfället inte tillåter någon avancerat shopping, så är jag ändå glad över att man nu kan handla från Forever 21 utan att behöva betala massa tull. När den dagen kommer då jag har lite mer pengar, då jäklar ska här skeppas över saker! :)


Jag blir tokig

2010-12-21 // 13:02:59 // © Linda Åberg
Hur länge ska en människa behöva gå förkyld egentligen?! Det är ju för fabian jul snart, och då funkar det väl inte att gå runt och snora?! Jag har fortfarande en massa saker jag ska göra här hemma, och imorrn åker jag ju till Nyköping, och sen är det för sent. Jag gissar att det får vänta, såklart, men det är segt.
Idag kommer våra nya möbler, mellan klockan 15 och 21..kul tidsmarginal..tur att jag ändå är hemma hela dagen. Ska bli skönt att få lite mer ordning och slippa ha flyttkartonger framme.

Vad gör ni idag? Julstökar?


en liten tomtegubbe satt en gång..

2010-12-20 // 15:16:03 // © Linda Åberg
..och han nös..och han frös..attjo, attjo, attjo prosit! nu kanske jag ska skriva hon istället, eftersom att jag inte är någon han. men oj som jag nyser, och min röst..den är nästan obefintlig. förkylningar alltså, varför varför varför ger de sig aldrig?! jag är så trött på det! hade planerat att fixa iordning rätt så mycket saker här hemma innan vi åker på onsdag, men sautingen, det orkar jag ju inte nu. jag får värmevallningar vid minsta ansträngning.

men nu ska jag inte vara bitter. jag har det bra ändå, fortfarande jullov, och fortfarande bara i början av det :) jag hinner bli frisk, en annan dag! :)

hur mår ni? är ni friska? ;)


Jullov!

2010-12-18 // 19:09:12 // © Linda Åberg
Som sagt, äntligen har jag fått jullov, och ett sånt jullov där man inte behöver tänka på att plugga något under tiden. Jag kanske borde sätta mig och avläsa lite teckenspråksvideor, men det kan jag ju ta när jag vill, inget måste. Hade ett mentorsamtal där jag fick reda på att min produktion var bättre än min avläsning. Vi hade ett kunskapsprov med olika moment i, där man fick sitta och titta på en video där någon, på teckenspråk, berättade något. Tanken var sen att vi skulle översätta detta till svenska och skriva ner det på ett papper. Produktionen däremot handlar om att jag själv ska sitta och teckna något framför en filmkamera. Så betyget här blev att jag är bättre på att teckna själv än att förstå vad någon annan teckna :) Hänger ni med? Iallafall, det var ett bra betyg eftersom att det är svårare att lära sig att teckna bra, än att lära sig att förstå andra :)

I torsdags hade vi julfest i skolan och jag såg ut så här:

Hade en jättetrevlig kväll med alla mina fina vänner, och jag var lite trött igår ;)

Nu är det helg, och jag sitter i soffan med täcket och har blivit jääätteförkyld..igen! Men bättre nu än till jul!

Hoppas ni mår bra!


Det hemliga paketet

2010-12-18 // 18:57:28 // © Linda Åberg
Nu har jag fått påtryckningar från olika håll där nyfikna människor undrar vad det egentligen var jag fick i det där hemliga paketet. Nu har jag gått på jullov, så nu tror jag att jag kan koncentrera mig på bloggen ett tag :)

Så här såg paketet ut :)

 

Och det här var i :) En liten söt chokladask med de sötaste små pralinerna jag sett :)

Visst hade hon rätt den där Josefin, det var verkligen något som kan pigga upp även den tröttaste! :)
Så tack igen rara du! Nackdelen med den lilla asken var ju att den tog slut väldigt fort..men trots det så hann jag dela med mig med hela två stycken chokladbitar till min älskade :) Lika bra det tänkte jag!

 


Hemligt paket

2010-12-08 // 23:15:44 // © Linda Åberg
Idag kom det, paketet från Josefin :) Det var verkligen något som kan pigga upp även den tråkigaste dagen :) Tack snälla!

Är ni andra nyfikna på vad det var i? Hihi, då får ni komma tillbaka imorrn istället, för jag har lite ont om tid just nu :P


Mumin

2010-12-07 // 14:50:32 // © Linda Åberg
På senare år så har jag fått en riktig crush på Mumintrollet :) Eller, inte just på honom, men på Tove Janssons muminvärld. Har lyckats samla på mig åtta olika muggar från Arabia, och de är nog de finaste muggarna jag någonsin ägt :)

Tyvärr har vi inte mer plats på hyllan för fler muggar, men det kanske är lika bra, då sparar jag pengar också :)

Igår fick jag en försenad födelsedagspresent från mina vänner, och jag fick ett påslakanset som är helt fantastiskt fint!! Det blir mina nya favoritlakan!!

Tur också att jag inte har några barn, för då hade det blivit en garderob med endast muminkläder! :)


Statistik

2010-12-07 // 14:28:34 // © Linda Åberg
Det är så himla roligt när jag får se att min besökarantal ökar litegrann, och att det gjorde det igår är givetvis att jag vann tävlingen hos Josefin och hon länkade mig därifrån :) Hoppas att några av er som kom in av den anledningen, fortsätter att läsa, trots att jag inte uppdaterar så ofta :)

Idag har jag varit hos läkaren, och sen tog jag en spontantur till en frisör, och de hade tid för mig direkt, så nu är jag nyklippt också. Hon fick ta en rejäl bit eftersom att jag ville bli av med det håret som gör att jag får en dread i nacken varje dag. Så nog rök några centimeter :)

Har tyvärr ingen rolig bild att bjuda på idag, men det kommer så småningom ska ni se!

Hoppas att ni har en fin dag!


Jippie!!

2010-12-07 // 00:16:02 // © Linda Åberg
Jag är så lycklig. Jag vann tävlingen hos Josefin! :)

Tusen tack fina du!!


Adventstävling

2010-12-06 // 17:38:50 // © Linda Åberg

Håll tummarna för mig är ni snälla! :)
Såklart rekommenderar jag er att gå in på hennes blogg, men var så snälla att inte tävla ni med så ni ökar konkurrensen för mig ;)


Se på tusan!

2010-12-06 // 17:28:24 // © Linda Åberg
Nu jäklar, håll i er mina vänner! Jag bloggar! :)
Eller, jag försöker mig på att skriva ett litet inlägg åtminstone. Jag vet inte riktigt vad jag ska skriva, mer än att jag inte vet vad jag ska skriva.
Jag saknar bloggen litegrann, men å andra sidan har jag fortfarande ingen motivation till att skriva. Så ja, det blir som det blir. Och bloggen ska ju vara något opretentiöst och spontant, så varför få dåligt samvete för att man bloggar för sällan?! Precis, jag har inte dåligt samvete! :)

Vi har mängder av snö här för tillfället, och det är ovanligt för att vara den här staden. Men jag gillar det, det är inte vrålkallt, utan lite lagom, och ljust och fint. Jag som är mörkrädd ser ju en väldig fördel med snön.
Dock längtar jag till värmen och sommaren, förlåt..men jag kan inte låta bli.

Hoppas ni mår bra, längesen jag hörde nåt från er, och längesen ni hörde något från mig..






RSS 2.0