Praktikvecka

2011-04-14 // 22:25:54 // © Linda Åberg
Hej på er, ni tappra läsare! ;)
Kul att det åtminstone är några som hänger kvar trots det dåliga uppdaterandet! Till er andra kan jag ju bara säga - snälla, kom tillbaka ;)

Tänkte att jag skulle fortsätta berätta om min USA-resa, och jag antar att jag får göra det till en liten följetong, har ju så otroligt många bilder att visa, och jag vill såklart berätta för er hur jag har haft det!
Så, jag tänkte mig att jag kanske ska sätta mig ner och knåpa ihop några inlägg, och så kommer de som tidsinställda inlägg, ett om dagen. Vad tror ni om det? :)

Idag, och under de andra dagarna den här veckan, har jag varit på praktik, och det är bland det roligaste jag har gjort, och mina tankar inför framtiden känns verkligen rätt! Får bara hoppas att jag får tag i ett liknande jobb när skolan är slut, det vill säga om två månader! Lite panik finns såklart, men jag tror att det ordnar sig på nåt sätt, i värsta fall får jag väl sälja av lite saker (vilket min sambo inte skulle säga nej till)...det vill säga mina saker :)
Har plockat undan lite här hemma, köpt nya tulpaner och lagat lite mat, och nu sitter jag här och lyssnar på LP-skivor, så mycket bättre ljud än CD! Är ensam hemma då mitt hjärta jobbar lite extra, men jag klagar inte, rätt skönt är det också ;)

Hur har ni det?? Allt bra hoppas jag!! Har våren kommit hos er?Vår i Washington D.C.

Nu är jag hemma!

2011-04-09 // 16:46:00 // © Linda Åberg
I onsdags landade jag åter i Sverige, klockan var ungefär fem och jag var dödstrött! Flygningen gick bra, men som vanligt så hatar jag landningarna och blir helt kallsvettig - fånigt, jag vet!
Vi flög från NY tio i elva på kvällen och landade i Amsterdam strax innan fem..amerikans tid..vilket blev elva europeisk tid. Sen blev det tre timmars väntan på Schiphol och så lyfte vi åter igen och styrde mot Landvetter. Så sjukt skönt att komma hem efter så lång flygning, men jag längtar redan tillbaka till NY.

Tänkte att jag skulle ta mig lite tid att redigera mina bilder så att ni får se hur jag har haft det, men det får bli en annan dag, nu ska jag göra mig iordning och så ska jag och mitt hjärta iväg och äta middag hos ett par vänner :) Dock får ni litet smakprov på bilder jag redan har fixat :)

Ha en fin kväll!


RSS 2.0