Bokcirkel

2011-02-28 // 21:21:35 // © Linda Åberg
Jag är med i en bokcirkel här i "bloggvärlden". Det är på Nina Ruthströms initiativ, och den första boken vi ska läsa är "Penetrering" av Unni Drougge. Tyvärr kommer jag inte att kunna medverka då den diskuteras den 28/3 eftersom att jag då befinner mig i USA.

Vill ni också vara med på ett hörn? Hör av er till Nina och meddela erat intresse! :)

Bild lånad från ninaruthstrom.se

28/2

2011-02-28 // 21:15:14 // © Linda Åberg
Så var februari slut. Imorgon går vi in i mars och är ytterligare en månad närmare våren - och sommaren.
Jag behöver verkligen lite sol och värme och måste fylla på mina energigömmor. Det bästa med mars är att jag då drar iväg till USA med min klass, och till Washington där det faktiskt är vår då vi kommer dit. De har "Cherry blossom festival" och firar att träden blommar, och då är det ju så himla vackert! Jag längtar otroligt mycket!!

Idag har varit en okej dag, med magont (såklart). Ny medicin från och med imorgon...känner mig som ett vandrande apotek. Men det ska tydligen bli bra säger dom, och det hoppas jag såklart.
Har inte gjort något speciellt alls, pluggat litegrann bara, har en redovisning på torsdag då jag ska berätta om Jehovas Vittne på teckenspråk. Men det kommer nog går bra..

Hoppas ni mår bra!


b e s v i k e n

2011-02-27 // 18:50:38 // © Linda Åberg
fy fasiken alltså, den här kvällen blev inte alls som jag hade tänkt mig. som de flesta av er redan vet, så dansar ju jag hiphop en gång i veckan. nu missade jag den här tisdagen som var eftersom jag då var och åkte skidor istället, så skulle ta igen den lektionen idag fast med en annan lärare än min vanliga.
uppvärmningen var jobbig och jag tyckte den var rolig. sen säger läraren att det ska bli en "teknik"-lektion, vilket innebär massa waving och grejer.. (ni vet när det ser ut som att det är en våg som går igenom kroppen), och det var ju INTE riktigt därför jag var där. i vanliga fall så är jag helt slut efter mina lektioner så att jag knappt kan gå.. men vad var det HÄR?! nä, fy fabian säger jag bara! B E S V I K E N - minst sagt!
jag hoppade ur lektionen efter en halvtimme ungefär, lika bra det. men nu har jag lärt mig en läxa, aldrig mer hiphop på söndagar.

The day I hate the most

2011-02-27 // 14:10:27 // © Linda Åberg
Jag vet inte alls vart min inspiration har tagit vägen, men inte fasiken har den varit i närheten av mig iallafall. Helgen har gått superfort - som vanligt, och idag är det tyvärr söndag. Jag gillar inte söndagar, förmiddagarna är okej, däremot föraktar jag eftermiddagarna då man kommer på saker som man måste hinna med att göra för att komma i en bra startgrop inför veckan som kommer. Har några såna saker kvar som jag ska uträtta innan kvällen kommer.

Min karl sitter just nu på ett plan mot USA där han ska spendera några dagar, som tur är så kommer han hem redan på torsdag...sover så dåligt när jag är själv :/ Plus att det är fruktansvärt tråkigt att vara hemma ensam. Fast.. å andra sidan är det rätt skönt också, när jag tänker efter, haha! :)

Hoppas ni har det bra och har haft en fin helg!


Blä

2011-02-24 // 21:55:19 // © Linda Åberg
Eftersökes: Borttappad inspiration. Senast sedd för några dagar sedan.

Haj haj!

2011-02-22 // 08:27:00 // © Linda Åberg
Just för tillfället så sitter jag på en buss på väg till värmland för att idag åka lite skidor. Är på en tripp med skolan och åker tillbaka hem redan i eftermiddag. Jag älskar att åka skidor så det här ska bli så himla roligt! :) hörs senare!! Ha en fin dag!

Söndag

2011-02-20 // 11:56:18 // © Linda Åberg
Buhuu, det är söndag idag vilket innebär att lovet är slut och det är dags för skola imorrn igen. Fy fabian vad jag INTE har lust med det. Det har varit så fantastiskt skönt att bara ta dagarna som de kommit och inte planerat någonting, jag gillar sånt. Jag gillar när det inte finns några måsten eller borden, vilket betyder att jag skulle ha stannat i sjuårsåldern.
Idag blir det nog rätt lugnt med tanke på vad som hände igårkväll. Vi hade ett par vänner över på middag och vi såg botten på några flaskor...mitt huvud tycker inte att det är lika kul nu som jag tyckte igår. Och jag som ska dansa idag!!!! HUA, det ser jag inte ens fram emot idag.

Borde nog ta mig ut på en promenad, så får kanske tvinga med min andra hälft och få lite frisk luft. Men inte än, jag ligger i sängen nu, och det är rätt så skönt faktiskt :) Kanske skulle ta och somna om.

Hoppas ni mår bättre än mig ;)


Goder morgon

2011-02-19 // 08:47:12 // © Linda Åberg
Så var det nu lördag, och här följer ett inlägg skrivet direkt från sängen. Såg som hastigast att iphone-appen är på väg så det går att blogga ordentligt från mobilen. Äntligen! Det kommer ju helt klart innebära att uppdateringarna ökar, och det borde ni gilla! :) Hade en fantastisk kväll igår med massa fina vänner och god mat. Kom hem sent och är lite trött idag, men det har inte hindrat mig förut :) Nu sätter vi igång den här dagen och så får vi en härlig lördag, eller vad säger ni? :)

Oj oj oj!

2011-02-19 // 00:38:03 // © Linda Åberg
Jösses sicken entusiasm det var om att få bli dagens blogg hos mig. Det är så jag nästan inte kan välja vinnare..

Två tappra läsare anmälde sig, och självklart är de både mycket värda att bli länkade här.

Så - Mallanmamma och Malin Filipsson, ni är båda dagens blogg(ar). Grattis och tack!

Ni andra..ni...ni är tråkiga.


Fredag!!

2011-02-18 // 10:57:52 // © Linda Åberg
Åh, i vanliga fall så skulle jag vara överlycklig över att fredagen är här, men inte idag. Idag betyder det tyvärr att det är sista dagen på lovet. Jag vill ju ha mer lov än det här. En vecka är inte lagom för mig, för jag hinner precis varva ner innan det är dags att sätta igång igen. Har bara ett lov kvar i mitt liv, och det blir påsklovet. Slutar ju skolan till sommaren och då blir det minsann inget sommarlov, utan då blir det bara till att börja jobba.

Men NU ska jag inte vara bitter. Det är som sagt var fredag, vilket betyder att det finns en hel helg kvar innan det är dags att gå till skolan igen. Jag håller precis på och tvättar litegrann och ska också sätta igång med lite städning. Det här med damm alltså, försvinner det aldrig? Jag tror också, tyvärr, att jag har en och en annan dammhund i nåt hörn...

Hoppas att ni får en fin fredag!


Ojdå!

2011-02-18 // 08:45:00 // © Linda Åberg
Hoho, verkade som att jag lurade er igår där när jag sa att ni skulle få chansen till att bli dagens blogg ;)
Jag glömde såklart bort det, för det var inte min mening att lura er - såklart! :)

Men nu kommer chansen, mina vänner.

Jag vill be er om en annan sak också..hihi.. som ni ser så har jag inte värst många som prenumererar på min blogg på bloglovin', så vill ni göra det, skriv i kommentaren att ni börjat, och så får ni då en extra chans ;) Lite fånigt kan tyckas, men jag vill ha fler som läser min blogg, då tycker jag det är roligare att skriva :)
Så kom igen nu, kommentera på! :)



Torsdag

2011-02-17 // 10:13:50 // © Linda Åberg
Oj, jag bloggade visst ingenting igår! Typiskt också!
Men, vet ni varför? Det vet jag :) Jag vaknade rätt så sent, åkte nästan direkt in till stan för att möta upp en vän och hennes mamma, vi gick runt där en sväng, fikade lite, och sen åkte jag och köpte nytt garn till en kofta jag ska sticka. Så när jag kom hem var jag så sugen på att börja sticka, så jag satte igång direkt. Sen satt jag med det ett tag, och så började jag stryka lite, och sen lagade jag mat. Och sen tog dagen slut :/

Idag ska jag fortsätta stryka lite, har en hel ikea-kasse med bara lakan..buhu, det är så segt! Men å andra sidan blir det väl så när man legat på latsidan de senaste månaderna och bara ignorerat att det finns kläder att stryka, haha. Vill självklart sticka lite idag med, så får se när jag tar det. Ska även iväg sen och spela bowling med min vän och en tjej som jag jobbar med, det blir roligt, bowling är kul! :)

Kom tillbaka lite senare om du vill ha chans att bli dagens blogg ;)


Tisdag

2011-02-15 // 13:00:33 // © Linda Åberg
Så var det en "vanlig" dag igen, det vill säga - inte alla hjärtans dag :)
Jag har fortfarande sportlov, bara inne på andra dagen, så några fler väntar. Det är så fantastiskt skönt att få styra över sina dagar precis som man vill, jag gör det jag känner för och i det tempo jag önskar.

Idag ska jag inte göra så mycket, sitter här med en smoothie bredvid mig. Det känns som riktig vardagslyx! I den jag dricker nu har jag vaniljyoghurt, banan, havregryn och frysta blåbär och hallon, och den här hur god som helst! :) Blir ett rätt så stadigt mellanmål så jag blir mätt!
Ska en sväng förbi en second handbutik här i närheten och se ifall de har några vinglas, vi har ungefär två stycken som är hela sen flytten, och det har ju funkat så länge det bara varit vi två hemma :) Men nu ska vi ha middagsbjudning och då känns det lite trevligt ifall vi kan erbjuda våra gäster ett varsitt glas.

Ikväll blir det också dans. Har börjat dansa hiphop nu, och jag är halvt död efter varje pass, vi kör fys i början och det gör att jag knappt orkar dansa sen...så tränad är jag..hm.. Men kul är det ändå, och glad blir jag! :)

Hoppas ni får en fin dag!


Då var det kväller

2011-02-14 // 22:02:29 // © Linda Åberg
Jag har haft en fin alla hjärtans dag, precis lagom! Den bästa presenten var att min kära har jobbat hemifrån idag, vilket betyder att jag har kunnat gå och titta på honom i smyg hela dagen :) Den näst bästa presenten var att vi åt middag här hemma, vid vårat nya matbord. Den näst näst bästa presenten var att vi var på bio, bara vi två. ♥ Men tänk att det ska behövas en speciell dag för att folk ska börja visa uppskattning för varandra. Jag tycker att det är betydligt mycket finare om man fick uppskattning vilken dag som helst, och allra mest på en vardag då man känner sig grå och tråkig. Det är så mycket mer värt att få en bukett blommor, en extra lång kram eller en chokladbit, en dag då man minst anar det. Då vet man att det inte bara är för att man "ska" köpa något.

Med detta sagt så menar jag inte att jag föraktar andra människor som tycker på ett annat sätt, jag tycker det är jättefint att ni unnar er lite extra saker under en speciell dag, vad ni än blir glada av :)

Vi ska se på senaste avsnittet av "Klass 9A" som vi missade idag under bion.
Och förresten, filmen, "The kings speach" - se den! :)

Natti på er!


Det blev inte som vi tänkt oss. Vi ändrade...

2011-02-14 // 18:05:32 // © Linda Åberg

img_2302 (MMS)

Det blev inte som vi tänkt oss. Vi ändrade oss angående filmen och tog en som gick tidigare istället. "the green hornet" började inte förrän 21:15, och det var lite för sent :) Hoppas ni får en fin kväll! :)


Alla ♥ dag

2011-02-14 // 12:17:04 // © Linda Åberg
God förmiddag mina fina läsare! ♥
Hur mår ni? Har ni haft en bra helg?
Igår var en underbar dag, var på barnkalas, på utställning och så kom mitt hjärta hem :)
Jag är så himla dålig på att fotografera mina dagar och borde verkligen bli bättre! För det första är det ju så roligt, för det andra så är det bra minnen att ha, och för det tredje är det så roligt att kunna visa upp bilderna här på bloggen.

Vad ska ni göra idag?
Jag ska ta det väldigt lugnt fram till klockan halv fem då jag ska jobba. Har som sagt var sportlov den här veckan, så här ska jag inte anstränga mig i onödan ;)
Ikväll firar vi alla hjärtans dag genom att gå på bio, ska se "The green hornet", någon som har sett den?

(Här skulle jag egentligen klistra in ett hjärta, men mitt Photoshop krånglar...argh!)

Ha en fin dag!


Nu är det fest!

2011-02-12 // 22:10:30 // © Linda Åberg

img_9492 (MMS)

Nu är det fest!


Sega Lördag

2011-02-12 // 15:33:04 // © Linda Åberg
Åh, det är lite halvsegt här hemma idag måste jag erkänna. Jag sov dock inte så länge som jag hade hoppats på, så det blev inte så många sovtimmar om man tänker på när jag kom hem inatt/imorse.. Men igår var det jättekul, var ute och dansade litegrann och så blev det ett glas vin för första gången sen jag fick min medicin, lycka! :)

Idag blir det inte många knop gjorda, kommer att ta det väldigt lugnt och riktigt njuta av att vara själv hemma...även om det såklart är lite tråkigt också. Vad hittar ni på??


Thank God it's Friday

2011-02-11 // 17:00:07 // © Linda Åberg
Åh vet ni vad som är så himla bra? Jag har sportlov nu!! :) Det är helt F A N T A S T I S K T!
Hur ska jag fira det här då, undrar ni förstås? Jag vill då meddela att jag redan firat detta med att äta årets första semla. Jag vet jag vet, jag hade sagt att jag minsann skulle vänta, men så blev jag så himla sugen, så jag kunde faktiskt inte låta bli!

Nu ska jag ställa mig och göra lite mat också, eller snart iallafall. Är ensam hela helgen för att mitt ♥ är i Småland, men inte ska jag deppa för det inte!! Jag ska äta tacos idag, haha, det är nog den bästa maten som finns! :) Kanske ska äta tacos hela helgen förresten..varför inte?!


Forever 21

2011-02-09 // 12:48:00 // © Linda Åberg
Så, tröjor och byxor är avklarade, och då ska vi idag gå på klänningarna jag suktar efter. Jag tror faktiskt att det kommer bli det jag satsar mest på när vi är i USA, tycker det är så himla svårt att hitta snygga klänningar här hemma, framförallt klänningar som inte kostar en förmögenhet. Forever 21 är ju på det sättet väldigt bra, de har snygga OCH billiga klänningar :)

Ett litet urval av de jag vill ha. Hade nog kunnat göra minst tre såna här kollage med bilder, men det kan ju bli lite tråkigt eftersom att jag matar er med massa andra bilder :)

Vad ska vi ta imorrn då? Haha, kanske...kjolar? Vi får se, det blir en överraskning! ;)


Forever 21

2011-02-08 // 13:25:00 // © Linda Åberg
Så, igår fick ni se vilka tröjor jag suktar mest efter, idag blir det byxor :)
Jag kommer antagligen inte få med mig så jättemycket hem, antar att jag måste sälja av halva min garderob ifall jag ens skulle få plats med allt jag ville ha. Dock behöver jag inte det eftersom att ekonomin redan innan sätter stopp. Men drömma får man iallafall göra, det kostar inget ;)

Fina va? Ser att jag mest dras åt mörka jeans..vet inte om det är årstiden som bidrar till det, eller om det bara är så jag är :)

Imorrn blir det något annat, kanske klänningar? :)


Nicki

2011-02-07 // 23:31:34 // © Linda Åberg
Lovade ju att jag skulle lägga upp en video med Nicki Minaj, men jag hittar ingen bra, så det får bli ett ljudklipp istället, ni får nöja er med det! :) Låten heter "I'm the best".


På hemväg

2011-02-07 // 17:33:04 // © Linda Åberg
Sitter nu på spårvagnen på väg hem efter en skoldag som varit helt okej. Ute är det så himla tråkigt väder, grått, blåsigt och regnigt. Tur jag ska vara inne resten av kvällen! Hur har ni det idag? Regnar det på er med eller har ni solsken? Sitter och lyssnar på en artist som jag inte har upptäckt förrän nu, hon heter Nicki Minaj. Grym skiva måste jag säga! Kul att upptäck artister som man aldrig har lyssnat på men som man tycker riktigt bra om! Lägger upp en video när jag kommit hem :) Hörs snart igen!!

Forever 21

2011-02-07 // 11:51:00 // © Linda Åberg
Har jag sagt att jag ska till USA tillsammans med min klass?
Vi åker i slutet av mars och blir borta i nio-tio dagar :) Jag längar så jag spricker! Måste bara se till att spara ihop lite pengar tills dess så att jag kan shoppa i min favoritbutik - Forever 21.
Här är en litet urval av alla toppar jag vill ha :)

Jag kommer att återkomma med lite fler bilder på saker jag ska försöka hitta, så får vi se hur många jag lyckas få med mig hem :)

Imorgon - tema byxor.


OJ!

2011-02-07 // 00:52:42 // © Linda Åberg
Tiden har bara flugit iväg här verkar det som. Jösses, så här mycket trodde jag inte att hon var!!!
Men så är det när man drömmer sig bort, har suttit och kollat in saker på Forever 21, jesus vad mycket fina kläder det finns där!!

Imorrn kommer det upp ett litet dröm-inlägg där jag visar några toppar jag suktar efter :)

Nu ska jag ta och sova här.
Sweet dreams fina ni!


Nyhet!

2011-02-06 // 23:29:36 // © Linda Åberg
Numer kan ni följa mitt twitterflöde direkt här på bloggen. Jag måste medge att jag använder det oftare än vad jag bloggar. Så är jag för passiv här så kan ni åtminstone se att jag lever :)


Har du små barn eller är gravid?

2011-02-06 // 21:46:56 // © Linda Åberg
Ni har säkert sett mig skriva om Buzzador förut, den tjänst där man får i uppgift att prova vissa produkter för att sedan betygsätta dom.
Nu är det så att de är på jakt efter både gravida och de som fått barn efter första februari 2009. Ni kan få chans att testa allt från blöjor till barnmat, nappar och välling. Det låter väl spännande va? ;)

Tryck på bilden så kommer ni till registreringssidan:


Mätt i magen

2011-02-06 // 20:36:47 // © Linda Åberg

Det blev en god pizza! Latade till det med färdig pizzadegsmix som man bara blandar ut med vatten. På min sida av pizzan hade jag tomatsås, ost, champinjoner, salami och mozarella, omnomnom!! :)
Nu är jag mätt i magen och lider av matkoma.


Mobilblogga

2011-02-06 // 18:24:31 // © Linda Åberg
Vad ni såg här innan var ett inlägg jag skickade med mms. Verkar ju som att det går de gångerna jag verkligen vill ha upp en bild. Dock ser det ju helt koko ut när rubriken blir densamma som texten.
Blogg.se, kom igen med eran iPhone-app nån gång då? Det är en väldigt försenad julklapp som ni utlovade oss!

Men nu får jag väl kosta på mig ett mms då och då, för eran skull såklart! :)

Testing testing!

2011-02-06 // 18:17:20 // © Linda Åberg

img_6913 (MMS)

Testing testing!


BigBaby.no

2011-02-06 // 16:47:00 // © Linda Åberg
Åh, vill någon vara snäll att ge mig en sån här:



Jag lovar att jag inte ska springa runt på stan i den, bara springa runt hemma! Snälla? Pretty please?
Den kommer från BigBaby, och jag tror att storlek S blir bra..tack på förhand ;)

Februari 2011

2011-02-06 // 16:44:09 // © Linda Åberg
Så var vi några dagar in i februari nu då. Det är fasligt vad tiden ska gå fort då! Rätt som det är kommer jag stå där, med jobb, vigselring, ungar och ett hus. Jag menar inte än, men med tanke på hur snabbt tiden går så är jag snart där. Dock tänkte jag hinna med lite saker innan allt det där, så det får jag väl klämma in nånstans.

Söndag idag då, som ni förhoppningsvis vet.. Skola imorrn och endast denna vecka innan det är dags för lov igen, I LOVE folkhögskola! En veckas lov, och så blir man förhoppningsvis på topp igen efter det. Om inte annat så kanske kroppen hinner anpassa sig till medicinen så jag blir mig själv igen. Vi får väl se, men hoppas gör jag givetvis.
Har inte gjort många knop den här helgen, var på båtmässan en sväng igår och drömde mig bort. Det blev ingen båt, den här gången heller.
Idag har jag bara varit en sväng till apoteket för att köpa lite saker som underlättar min vardag litegrann. Sen blev det lite mathandling till dagens middag som blir hemmagjord pizza. Köpte även en liten cola light som jag ska röra ur kolsyran ur :) Det blir ju FEST!!! :)

Vad gör ni? Hur mår ni?




RSS 2.0