Mina alster

2012-02-29 // 20:48:09 // © Linda Åberg
Har fått lite sytt sedan jag köpte tygerna :) Har blivit fem mössor och ett par muddbyxor än så länge :)
Det är verkligen fantastiskt kul att sy, och med dessa tyger blir det ännu roligare. Idag har jag köpt lite fleece och tryckknappar så att jag kan fixa till några dregglisar också, börjar behöva det nu på en dregglig liten tjej :)
Mönstrena är mina egna, men såklart har jag tittat på andra mössor och byxor för att få ett ungefärligt hum om hur de är uppbyggda, jag har ju aldrig sytt såna här saker tidigare. Men jag tycker ändå att jag har fått koll på hur det funkar, och nu vill jag bara sy hela dagarna!
Annars mår vi bra, jag har insett att kaffe är min räddning om dagarna, har undrat varför jag inte är tröttare, men idag insåg jag att det är kaffets förtjänst eftersom jag känner mig överkörd idag och tar första koppen kaffe nu :) Äntligen sover lillan, hon har varit ganska envis idag och kämpat emot sömnen, och med det blir hon ju väldigt tjurig. Dock är hon en glad tjej, är ganska lätt att få henne på andra tankar, och när vi byter blöja så ligger hon och pratar konstant. Kul att hon insett att hon kan göra ljud, och man märker att "talet" utvecklas.
Vi har en fantastisk vår att se fram emot, och vår lilla prinsessa kommer bara att bli mer och mer social - och jag längtar! :)

Lyxhelg!

2012-02-26 // 12:36:57 // © Linda Åberg
Hej på er! :)
Vilken helg det har varit!! I fredags var vi först på promenad med en mamma och bebis från föräldragruppen, sen gick vi till affären och handlade, och sen hem för lite fredagsmys. Lillan har börjat sova lite mer regelbundet under dagarna, men kvällarna är fortfarande väldigt varierande. I fredags var hon sådär glad, men kunde till slut sova i sin egna säng under natten - fantastiskt!
Igår hade vi lite sovmorgon, och så fick jag "ledigt" :) Var iväg på symässa och fyndade lite snygga tyger som jag tänkte försöka sy lite mössor, dregglisar och muddbyxor av.
Ska bli spännande att se vad jag kan åstadkomma, är ju egentligen ingen hejar på att sy, men ger jag mig fasiken på att jag klarar det, ja då ska jag väl fixa det! :)
Efter symässan så gick jag ner på stan en sväng, åt lite lunch och satte mig sen på espresso house. Läste tidning och drack kaffe - helt själv!! :) Egentid är så underskattad! Sen traskade jag till bion där jag mötte upp min käre make för att se på film. Vi såg "Järnladyn" med Meryl Streep. Har ni inte sett den, se den! Fin film med mycket känslor, klart sevärd! Hemma med bebisen var E's faster som kommit från Jönköping, så vi åkte sedan hem till dem och så hade vi lördagsmys med tacos och melodifestivalen.
Nu sover lillan och jag har återigen lite egentid, dricker kaffe och får äntligen tid till bloggen! Som jag sagt tidigare så har jag ingen egen dator för tillfället, så kan bara blogga ordentligt när mannen är hemma. Längtar efter att få uppdatera designen och kunna lägga mer tid här, så det kommer nog :)
Hoppas ni får en fin dag!

Lilla björn

2012-02-19 // 22:43:15 // © Linda Åberg

Älskade lilla björnunge, vad gjorde vi utan dig?


Tiden går

2012-02-18 // 01:37:02 // © Linda Åberg

Som jag saknar bloggen! Börjar nu få rätsida på saker och ting, men har tyvärr ingen dator att blogga ifrån vilket försvårar det hela. Min pc var ganska trött och har blivit helt urblåst, har ingenting kvar på den nu.
Har köpt ett nytt objektiv till min kära sony, men har tyvärr inget redigeringsprogram..

Lilla björn blev två månader igår, väger nu 5060 gram och är 56 cm lång, hon har växt en dm sen hon föddes! :)

Återkommer med bloggandet snart förhoppningsvis!

Ha en fin helg!
RSS 2.0