En vårdag

2012-03-22 // 21:32:32 // © Linda Åberg
Oj oj oj, vilket väder det har varit idag! Och vilken promenad vi fått! Målet för dagens promenad, eller snarare platsen för dagens promenad blev Botaniska trädgården. Inte för att vi trodde att det skulle finnas speciellt mycket blommor att titta på, utan bara känslan av att komma från stadsluften litegrann.
Jag har varit där en gång tidigare, och då var jag gravid och orkade inte riktigt gå så långt, så idag blev ett äventyr. 
Slutade med att vi tog oss upp på Änggårdsberget, MED barnvagnar utan speciellt mycket fjädring i :) Det var ganska jobbigt, men det blev ju ett träningspass i sig :)
Fantastisk dag! Hoppas att vädret håller i sig så att blommor och träden får komma igång ordentligt! :)

Dagarna

2012-03-11 // 22:52:13 // © Linda Åberg
Kan någon berätta för mig vart dagarna tar vägen? Jag tycker inte att vi gör så mycket, men ändå försvinner timmarna i en hejdundrande fart!
Har egentligen ingenting att berätta, mer än att vi mår ganska bra för tillfället :) Har kommit ifrån de värsta magbesvären hos bebis, och det är vi otroligt tacksamma för!!
Var hos BVC i fredags, och lilla donnan som blir tre månader nu i veckan, vägde då 5845 gram och är 58,5 cm lång :) Alltså 12,5 cm längre än när hon föddes :) 2600 gram tyngre ungefär, och nu har hon verkligen lagt på sig babyhullet, har en rejäl dubbelhaka och lite veck här och där :)


Hoppas ni mår bra!!RSS 2.0