11/9

2010-09-11 // 11:28:59 // © Linda Åberg
Vad innebär lördag för er?
När jag var liten så innebar det en sväng på stan med min morfar och mormor där vi fikade med deras vänner och jag fick lördagsgodis. Det är ett fint minne.

Nu innebär det, varannan vecka jobb, och varannan vecka melodikrysset med frukost på sängen. Det är också rätt så mysigt. Just idag innebär det städning, fika med fina vänner och ikväll ska jag till dövföreningen där de har pokerturnering.

Vad ska ni hitta på idag?Matilda

Fin blogg!Det skulla vara kul ifall du ville vara med i veckans blogg :D läs mer här http://thelifeofmatildaa.blogg.se/2010/september/veckans-blogg.html#comment

2010-09-11 / 13:16:48 / http://thelifeofmatildaa.blogg.se/


Lina

Hej!

Har inga sånna lördagsminnen från när ja va liten. Däremot fredags och söndagsminnen. Fredagar efter mamma slutat jobba åkte vi alltid till simhallen och badade en massa, efteråt fick man en peng och handla nått gott i kiosken för. Söndagarna gick vi till skogen och grillade korv. Aaa visst e d mysigt med minnen från när man va liten, hellre många kärleksfulla minnen av saker man gjort tillsammans än att man inte hade nån tid tillsammans utan bara fick en massa saker!Lördagarna ser fruktansvärt olika ut och har gjort ett bra tag, vad som väntas nu på lördagarna återstår att se, förmodligen mys med familejn då martin snart börjar jobba igen.

Kraaam2010-09-11 / 16:11:05 / http://plusen.wordpress.com


Fröken M

Lördag är för mig en dag som spenderas med familjen, vi äter god mat, givetvis lite godis på det och inte sällan film i soffan på kvällen !

2010-09-11 / 17:18:52 / http://frokenmela.blogg.se/Här kan du kommentera inlägget

Namn


Mail


URL


Skriv


Spara uppgifterna

Trackback


RSS 2.0