Under mitt täcke

2010-11-22 // 17:44:23 // © Linda Åberg
..där vill jag gömma mig ett tag. Det syns inte så mycket på utsidan, men inombords känns det som att jag ska explodera. Det finns dagar då jag nästan glömmer allt som är bra, och jag försummar tyvärr inte bara mig själv. Men det finns andra dagar då det känns ljust och allt är möjligt. Mitt liv är lite upp och ner, som den där berömda berg-och-dalbanan vet ni?

Jag tycker synd om min blogg, jag som blev så nöjd med den, och så skriver jag inte nåt, vilket resulterar i att ingen får se den. Jag har väl insett att jag aldrig kommer att kunna vara den där "duktiga" bloggaren som uppdaterar minst två gånger varje dag och kommenterar på alla andras bloggar. Jag är en periodare, punkt.

Idag har jag haft all tid i världen att blogga eftersom att jag varit hemma, men nejdå, inte har det blivit så inte, och inte har det blivit så mycket av något annat heller. Men jag tar en dag i taget, för jag har lärt mig att det är bäst att göra så.

Ni som fortfarande läser min blogg, jag gillar att ni inte ställer så höga krav på mig.
♥ till er!

Jag har iallafall fina naglar..


Dagens

2010-11-17 // 16:00:00 // © Linda Åberg

 


Dagens

2010-11-16 // 16:00:00 // © Linda Åberg


Dagens

2010-11-15 // 16:00:00 // © Linda Åberg


Älskade skog

2010-11-15 // 15:17:59 // © Linda Åberg


Jag borde få pris

2010-11-15 // 15:04:13 // © Linda Åberg
Skulle nog vilja säga att den här stackars bloggen har blivit bortprioriterad den senaste tiden. Jag har haft så himla mycket annat att göra, så idag är första dagen på en vecka som jag använder min dator. Annars använder jag bara min iPhone för att kolla det viktigaste. Men nu tänkte jag att jag skulle bjuda på ett litet inlägg, bra start på veckan va? :)
Har idag varit på Dövföreningen här i Göteborg, där de har café på måndagar. Var där med halva min klass, eller en del av halva klassen. Vi satt där några timmar, drack kaffe och tecknade en hel del. Det är intressant att träffa äldre döva eftersom att de har ett helt annat teckenspråk. Det är lite krångligt, men man lär sig mer allt eftersom.
Är nu hemma några timmar innan jag ska iväg och dansa. Eftersom att jag nästan rev mitt hår förra lektionen då det var så svårt, så hoppas jag hänga med lite mer idag.

Kommer snart ett inlägg med lite bilder på ett av världens mysigaste ställen.


Fredag!

2010-11-12 // 07:40:21 // © Linda Åberg
Godmorgon vänner! Jag kom på att jag ju har en blogg som kan vara bra att uppdatera, så nu gör jag det! :) Dock har jag inte så mycket att skriva. Det är fredag idag vilket betyder att det blir sista dagen på dagis idag, för den här gången åtminstone.. Sen ska jag tillbaka till skolan efter nästan två veckor. Imorrn är det helg, men inte ledig för det! Jag behöver sova, är konstant trött. Men det ger sig. Hur mår ni? Har ni mycket snö? Ha en fin dag!

Jag ser det snöar

2010-11-09 // 09:43:37 // © Linda Åberg
Fy fabian, jag gillar inte det faktum att det kommer snö redan nu. Jag vet att det finns vissa platser i Sverige som har haft snö under en period redan...men ändå. Jag gillar inte så här tidig snö, den får komma i december istället. Nu är det dock snöoväder här utanför tågfönstret. Tåget jag sitter på är på väg till Göteborg, till min lägenhet och till mitt hjärta. Det blir fint att träffa honom igen efter en dryg vecka borta. Min dagsplanering är lite rubbad, tåget är försenat vilket kanske gör att jag måste släpa med mig all packning till läkaren som jag ska till klockan ett, först hade jag tänkt åka hem mellan, men nu är det gränsfall ifall jag hinner. Typiskt! Hoppas att ni får en bra dag! Ni får ursäkta mig att det blir ett bildlöst inlägg, men skriver på mobilen, och då går det som känt inte lägga upp bilder eftersom blogg.se inte har någon applikation för det.

8/11

2010-11-08 // 16:08:04 // © Linda Åberg
Hej kära ni, hur har eran dag varit än så länge?
Min har varit mysig, varit med mormor hela dagen. Jag hämtade henne på förmiddagen och så åkte vi och handlade. Hon själv har ju ingen bil, så det är lite svårt när hon ska storhandla och ta allt på cykeln. Efter handlingen så fikade vi och sen åkte vi hem till henne och jag fick lite lunch. Sen fick jag också mina nya vantar som hon har stickat :)

Visst är de fina? :) Jag är supernöjd! Och det har gått jättefort för henne att sticka dom också, hon började i onsdags :)

Nu blir det till att ta det lugnt resten av dagen, kanske ska ta mig ut på en liten promenad. Annars ska jag packa, för imorrn åker jag tillbaka till Göteborg och till mitt hjärta.

Dagens

2010-11-07 // 21:32:04 // © Linda Åberg


Reebok Easytone

2010-11-07 // 16:20:38 // © Linda Åberg
Det blev ett par skor, inte exakt såna jag hade tittat på, men samma märke och funktion. De här var nedsatta i pris och jag tyckte att de var lite coola, inte typiska promenadskor :)

Ursäkta bildkvaliten, men tagen med min webcam i väääldigt dåligt ljus :)

De är silvriga och lila, snygg kombo tycker jag. Är nöjd, även om priset kanske gör att jag blir lite yr i huvudet.. men jag får trösta mig med att det är en investering, och en bra sådan :)

Utflykt

2010-11-07 // 14:27:16 // © Linda Åberg
Nu ska jag ut en sväng med mamma och syster. Syrran ska byta ett par byxor hon fick då hon fyllde år, och mamma ska byta ett par skor som har gått sönder. Jag ska kolla efter ett par nya walkingskor, och framförallt på de Reebok-skorna jag har funderat länge på. De är visserligen svindyra, men det får man väl se som en investering antar jag :)
När jag kommer hem ska jag fortsätta grubbla på problemet med designen. Det är väl fasligt att det ska krångla till sig för att man byter design, fungerade ju så himla bra innan..

Ha det fint så hörs vi senare!


Jag tävlar!

2010-11-07 // 13:18:03 // © Linda Åberg
Såhär i sista sekunden hittade jag en tävling som verkar lite rolig! :)
Jag tävlar hos Fröken M om ett presentkort värt 300 kr hos SUMOpix.


För att komma till tävlingen, tryck på bilden! :)

Var med och tävla vettja, eller vill du hellre bara in och läsa på en fin blogg, läs Fröken M :)

Trouble - Hjälp sökes!

2010-11-07 // 12:53:36 // © Linda Åberg
Jag har ett stort problem. Min dropdown-meny syns jättebra i firefox, men inte i IE!

Finns det någon som har koll på hur vad det är som är fel och vet hur man ska åtgärda det?

 


Stendörren

2010-11-07 // 09:24:00 // © Linda Åberg
Häromdagen var jag ute i naturen med min fina familj. Vi tog bilen och körde till ett naturreservat som ligger lite utanför Nyköping. Det här har ju min syster nämnt då hon gästbloggade åt mig i fredags, men jag tänkte ändå att jag skulle bjuda på lite bilder :) Vi hade det supermysigt, solen sken, och vi satte oss på en berghäll och åt äggmackor och drack varm choklad. Då är livet som bäst :) Naturreservatet heter "Stendörren" och det finaste är öarna som är sammanlänkade med bland annat hängbroar. Jag är ju en sucker för hav, så det passar mig perfekt att vara där ute och bara andas havsluft!


Design

2010-11-07 // 01:15:01 // © Linda Åberg
Jag säger Bye Bye till den gamla designen och Hej och välkommen till den nya! :) Det kändes som att en förändring var på sin plats, jag var inte riktigt nöjd med den gamla. Men nu så, nu känner jag att jag kan behålla den här ett tag :)

Jag mår mycket bättre idag än vad jag gjorde igår, vilket kanske märks eftersom att jag fortfarande är vaken :)

Hoppas att ni gillar den!

Bilder!

2010-11-06 // 17:19:13 // © Linda Åberg

De senaste dagarna sammanfattade i bilder. Först Stockholm med lillasyster, sen fika hos mormor och sist ett besök till Lager 157 med mamma och syster.


Buh!

2010-11-05 // 21:28:15 // © Linda Åberg
Jag är sur, det går inte att ladda upp bilder här.. Så ni får tyvärr vänta lite längre. Hoppas att jag kan lägga upp dom innan kvällen är slut, annars blir det imorgon istället..
Hoppas att ni har en fin kväll!


Medicin

2010-11-05 // 18:11:31 // © Linda Åberg


Herregud, det här kallar jag medicin!! :) Hittade videon hos Cecilia, och jag tackar för det goda skrattet. Jag skrattade så att tårarna rann på mig, helt hysteriskt!! :)

Fy fabian för snuva!

2010-11-05 // 17:46:52 // © Linda Åberg
Jag tror jag har snytit ut halva hjärnan efter de här dagarna, och än har jag inte sett nåt slut på förkylningen. Så himla typiskt att det skulle komma nu när jag är ledig och får hälsa på familjen. Men jag antar att det är ett sånt klassiskt tecken på att jag slappnar av, och förkylningen attackerar så fort den kan! Hoppas dock att jag håller mig frisk ett tag efter detta. Jag känner mig som ett lik, och ser antagligen ut som ett också!
Det måste också ha hänt något med mitt smaksinne, för nu kan jag plötsligt äta oliver och kapris som jag annars får kväljningar av. Något är det som inte står rätt till! :)

Hoppas att ni har det bra, jag kollar till era bloggar då och då såklart!
Tänkte lägga upp ett inlägg med lite bilder som får beskriva mina senaste dagar, så håll ut! :)


Gästblogg !

2010-11-05 // 14:01:06 // © Linda Åberg
Hej nu är det lindas syster som gästbloggar här!
Eftersom Linda är sjuk orkar hon inte uppdatera något. Så då skriver jag istället.
Idag har vi varit vid stendörren, ett naturreservat som ligger en bit utanför nyköping. Vi har ätit äggmackor och druckit varm choklad och jag och Linda har fotat massor så när Linda blir frisk kommer ni säkert få se massa roliga bilder. Nej nu ska jag ta hand om min syster och så skriver hon väl kanske imorgon, hoppas inte det blir färre läsare nu bara för att hon är sjuk, det tycker jag vore taskigt så fortsätt läsa hennes blogg lika mycket som ni gjort innan !
Kramar på er !



Jag och min älskade storasyster när vi är små och har bakat eller något :)

3/11

2010-11-03 // 19:20:11 // © Linda Åberg
Mina kära läsare, jag är ledsen, men idag orkar jag inte blogga någonting alls, förkylningen har slagit hårt och min hjärna känns förstörd. Har haft en mysig dag med familjen.

Skriver mer imorgon.


Hemma!

2010-11-02 // 23:33:23 // © Linda Åberg
Nu är vi hemkomna efter en eftermiddag i Stockholm! Det blev såklart lite shopping. Jag kom hem med en väska, en skjorta, ett par örhängen och en tröja :) Helnöjd såklart, och billigt var det! Ni ska få se bilder imorgon tänkte jag, nu sitter jag vid brorsans dator och har inte några bilder här, men den som väntar på något gott ;)

Vi passade på att träffa en gammal gymnasiekompis till mig som bor kvar där uppe, och det var så himla längesen sist, tror att det är nästan två år sen sist. Men det är fantastiskt skönt med kompisar som man kan träffa flera år senare och ändå känna samma gemenskap och nästan tro att man träffades senast dagen innan.

Förkylningen kryper sig sakta närmare, och det är jag verkligen inte glad över! Tänkte att jag skulle få vara frisk ett tag, och framförallt när jag nu äntligen är ledig ett tag. Men antagligen är det väl kroppens reaktion när jag börjar slappna av. Brukar ju vara så.

Hoppas att eran dag har varit bra, vi hörs imorrn!


2/11

2010-11-02 // 12:56:35 // © Linda Åberg
Vaknat upp i Nyköping, med ont i halsen tyvärr. Skyller det på SJ, det var säkert något fel på ventilationen igår så jag blev sjuk! Jäkla SJ! ;)
Jag och syster ska trots det sätta oss på ett annat tåg, mot Stockholm. Vi ska upp och träffa två av mina finaste vänner, gå lite på stan och bara ha det mysigt.

Hur har ni det idag?


Framme!

2010-11-01 // 23:34:16 // © Linda Åberg
Nu har jag kommit till Nyköping efter en seg tågresa. Hann med att lyssna på nästan tre hela P3-dokumentärer, stickade klart en mössa och en fuskkrage. Mycket effektiv tågresa med andra ord. :) Bloggar från mobilen nu, därför kommer det inte upp några bilder. Men ha tålamod kära vänner, bilder kommer inom en snar framtid! :) Nu ska jag sova! Natti!

Höstlov precis nu!

2010-11-01 // 11:15:40 // © Linda Åberg
Åh men det är ju lite fantastiskt det här med lov va! Nästan så att man känner sig lite bortskämd. Har inte gjort speciellt mycket idag, vaknade halv nio för att ringa till nån kille som ska komma hit och fuktmäta..han hade inget svar på när han ska komma, så det gäller att hålla sig hemma så länge som möjligt idag.
Dock ska jag fara iväg med tåget ikväll, till min älskade och saknade familj i Nyköping. Jag har inte träffat dom tre månader nu, det är lång tid. Så nu ska jag dit och stanna ett tag, helst hade jag velat stanna resten av året, men tyvärr är det ju så att det är på den här sidan av Sverige som min skola ligger. Men aja, jag kommer ju hem till jul sen :) Inte så lång tid kvar..

Jag har haft en fin helg. Jobbat både lördag och söndag, och i lördags efter jobbet så träffade jag hjärtat och hans kompis nere på stan, och vi gick tillsammans ner till kanaltorget för att se någon slags snowboardtävling, och lyssna på Looptroop Rockers. Kvällen blev gjord när jag hittade den nya Marabouchokladen, "Vintervit".
Igår när jag jobbade så bowlade vi, och sen tog vi spårvagnen in till Nordstan för att kolla i lite affärer. Såklart hittade jag något att köpa..det är alltid så - hur kommer det sig? Köpte två t-shirts och en hoodie, urgoa :)

Hur har eran helg varit? Och vad gör ni idag?




RSS 2.0