Festival

2011-08-13 // 15:14:34 // © Linda Åberg
Igår var jag på festivalområdet i nästan tolv timmar. Jag var himlans trött när vi kom hem, men så värt det! :) Edward Sharpe and the magnetic zeros var superhärliga, kändes så himla familjärt när de stod där uppe och trallade, pratade och skrattade, och när sångaren gick av scenen för att sätta sig på gräsmattan och sjunga färdigt sången, så härlig stämning! :) Kjellvander var också bra, som vanligt, och the Avett brothers var roligt att få se live.
Sen var det Janelle Monáe, The Hives, Robyn, Thåström, och till sist - PRINCE! Vilken konsert!! Jag ville bara gråta efteråt för att jag var så upprymd av känslor jag inte riktigt kunde sortera.
Han höll på i nära två och en halv timme, och det var bara fantastiskt hela tiden. Han hade roligt, och publiken hade roligt, så det var så så så så så bra! :)
Under den konserten så ombads alla att låta bli att fotografera, men jag kunde ändå inte låta bli att filma en snutt när han sjöng "Nothing compares to you" ;) Men därför har jag inga snygga bilder att bjuda på, tyvärr!
Har egentligen inga bra bilder från de andra konserterna heller, eftersom jag med mitt tillstånd inte vill stå framme och trängas och klämma magen, så blev mina bilder ganska otydliga och ickedetaljerade. Men jag kanske kanske kan få till nåt idag, ska ju ändå dit sen igen :)

Hoppas att ni har det bra, och kom ihåg att anmäla er till veckans blogg, inlägget hittar ni lite längre ner :)


Fifi

Åh, såg du Pulp igår?Bra timing att vara höggravid mitt i vintern! Min preggosvettighet började visserligen efter Nyår om jag inte minns fel, så jag fick allt nytta av den :)

2011-08-14 / 10:14:54 / http://fififantastic.blogspot.com


anna

det e ju så kul med festivaler. var på sweden rock i början av juni, men det e som du säger när man har mage så får man stå långt bak

2011-08-14 / 10:54:29 / http://heltenklaanna.blogg.se/


Anneli

Anmäl dig till Dagens Blogg!:D

Jag lottar ut 5 nya vinnare imorrn!:)

http://anneliih.blogg.se/2011/august/sondag-dagens-blogg-1.html#comment

2011-08-14 / 11:07:57 / http://anneliih.blogg.se/


z i r r e s ♥

Tack så mycket! Haha var roligt! :D

2011-08-14 / 15:48:05 / http://zirres.blogg.se/Här kan du kommentera inlägget

Namn


Mail


URL


Skriv


Spara uppgifterna

Trackback


RSS 2.0