Rygga

2011-08-05 // 20:39:58 // © Linda Åberg
Var en sväng på stan idag för att vinka av en av mina bästa kompisar som ska resa upp till norr och vara där i tre månader. Vi fikade och satt och pratade lika mycket som vanligt. Det är fantastiskt med vänner som man har och som man inte behöver träffa varje vecka för att upprätthålla en relation!

Tog även tag i en sak jag funderat på länge, nämligen att köpa mig en ryggsäck. Efter ganska så många veckor med foglossning så har jag insett att en ryggsäck nog är det bästa sättet att bära mina saker på, istället för axelväskor. Så idag slog jag till, blev en 25-liters väska från Everest, och den är turkos, hur fin som helst! :) Så den ska jag nog kunna slita på tror jag! :)


Lilly

Fin blogg ! Vart köpte du väskan ? :)Kram, Lilly

2011-08-05 / 21:09:24 / http://thavampyrbarn.blogg.se/


[FOTOBLOGG] o livet med ADD Uppmärkssamhetsstörning

Intressant blogg du har !! (:

--------

http://www.sarasmatkasse.se/tavlingsbidrag-linnea-solvesborg-maskros

Skulle bli jätte tacksam om du kan rösta på bilden i länken ovan !! (:Gå in på min blogg och titta på mina Fotografier. Eller varför inte läsa om hur det är att leva med diagnosen ADD Uppmärksamhetsstörning (och självskadebeteende och deprission). I min blogg hittar du också delar utav Noveller (böcker) jag skrivit och en massa annat bl.a min Tankar och Känslor !!

2011-08-05 / 21:11:15 / http://shadowzplay.blogg.se/


Elin Löwstedt

Det var ett bra köp på en bra affär ;) Till Lilly kan jag svara att väskan är köpt på Stadium, Everest är deras eget märke så det finns bara där :)

2011-08-06 / 08:17:01 / http://elinlowstedt.blogg.se/Här kan du kommentera inlägget

Namn


Mail


URL


Skriv


Spara uppgifterna

Trackback


RSS 2.0