Allvarligt talat

2011-03-11 // 11:03:03 // © Linda Åberg
En del av mig älskar att skriva, och jag vill bara skriva hela tiden. En annan del av mig säger att det är tidsödande att skriva och att det inte är värt det så länge man inte får någon respons. Antar att den första delen inte är tillräckligt stark för att kunna övervinna känslan av den andra.
Jag vill gärna blogga och visa massa bilder, men jag har så få läsare så det känns bara som att jag tar upp onödig tid som jag kunnat lägga på något annat. Nu ska jag däremot försöka komma igång igen och skriva lite mer, för det är väl trots allt inte för någon annan jag bloggar, utan för mig själv. Får väl ta ett krafttag och försöka promota mig själv så mycket som möjligt så att folk uppmärksammar min blogg, antar jag. :)

Så nu tar jag tag i det här och ska försöka skärpa mig litegrann :)


Pernilla -Bli min jäst

Tack för din kommentar! Ja man kan frysa macarons, de säger det i alla fall :) De blir väldigt mycket godare efter att ha varit i kylen i alla fall!

2011-03-11 / 11:29:07 / http://bliminjast.blogg.se/


Johanna

Hej!Såg att du kommenterat i ''Bli min jäst''.. Som hon skrev ovan går det utmärkt att frysa macarons, och de håller sig fyra dygn i rumstemp.http://www.alltommat.se/recept/macarons-11514Prova det receptet om du själv vill testa! Inget krångel med mandelmjöl! Ett tips är att låta smeten vila i två timmar på plåten innan den ska in i ugnen! Då reser sig kakorna fint och spricker inte, de blir helt perfekta!

2011-03-11 / 12:04:09 / http://johannamansson.com


Fröken M

hej raring !! jAg är ju inne och läser här VARJE dag och jag skulle bli ledsen om du slutade skriva !! Ha en riktigt mysig helg :) kramar

2011-03-11 / 12:58:00 / http://frokenmela.se


Elin Löwstedt

Jag läser alltid din blogg när du uppdaterar ju! Eftersom jag använder mig av Bloglovin så klickar jag ju inte in mig mer än när du skriver något nytt! :)

2011-03-11 / 16:29:14 / http://elinlowstedt.blogg.se/Här kan du kommentera inlägget

Namn


Mail


URL


Skriv


Spara uppgifterna

Trackback


RSS 2.0