Söndag

2011-03-13 // 21:59:18 // © Linda Åberg
Så var även den här dagen över, tiden går alldeles för fort tycker jag..önskar att helgen hade ytterligare en dag. Har haft en rätt innehållsrik helg med inte så mycket tid för avkoppling, men det kan vara okej det med ibland.
Idag har jag dock inte gjort så himla mycket. Jag stack från festen igår och var hemma vid två ungefär, sen vaknade jag imorse strax efter tio, skönt att sova länge :) Sen har jag mest suttit vid datorn, pluggat och börjat planera lite inför USA-resan som händer om exakt två veckor.
Nu ikväll jobbade jag och vi var på bio, såg Gullivers resor med Jack Black.

Jag tycker att den var helt okej, inte nån riktig wow-faktor, men absolut helt okej. Det coolaste är ju såklart att den är i 3D, det gör upplevelsen lite bättre :) Jag kommer nog inte att se den igen, var rätt så förutsägbar och sådär rolig. Dock är jag nöjd :)


Nu ska jag ta och lägga mig för att sova, en ny skolvecka startar imorgon och jag har en hel del saker på schemat den här veckan. Visst är det lustigt hur man på något sätt, varje söndag, alltid är beredd att starta om och få igång krafterna för en ny vecka? Man är verkligen bunden av dagar, lite stört är det.. :)

 

Sov så gott!

 


josefin - följ mitt nya liv 2011

sv: okej :P

2011-03-13 / 23:34:27 / http://sameoldstories.blogg.se/


Erica Pettersson | HOBBYFOTOGRAF

Hej!

Du hade anmält dig till Dagens Blogg-utlottningen på min blogg, och jag ville bara meddela att det var du som vann lottningen :)Hoppas att du haft en riktigt bra helg och att du får en bra kommande vecka!/Erica Pettersson

http://pitetjej.webblogg.se

2011-03-14 / 00:14:59 / http://pitetjej.webblogg.se/


josefine

Godmorgon :)

2011-03-14 / 08:56:25 / http://osin.blogg.se/Här kan du kommentera inlägget

Namn


Mail


URL


Skriv


Spara uppgifterna

Trackback


RSS 2.0