Bloglovin'

2011-09-02 // 21:12:11 // © Linda Åberg
Jag har tänkt mycket på det här med bloglovin'. Det är mycket kommentarer som kommer i stil med: "jag lägger till dig på bloglovin om du lägger till mig".
Och så finns det de tusentals tävlingar där en av "reglerna" är att man måste gilla inlägget (okej det kan jag förstå) och måste lägga till bloggen på bloglovin för att kunna vara med och tävla.
Jag ska erkänna att för mig spelar det inte så stor roll hur många prenumeranter jag har, jag ser hellre återkommande besökare som kommenterar, lite liv på bloggen helt enkelt :)
Och jag skulle inte lägga till någon blogg som jag inte gillade att läsa.

Med detta vill jag också säga att jag aldrig skulle "tvinga" någon att lägga till min blogg, det är bara fånigt ;)

Men ni vet väl att ni får lägga till mig om ni vill? ;) ♥

Jasmin

Hejsan kolla gärna in min blogg, läs några inlägg, kommentera något. Vem vet du kanske gillar den?

Annars hur mår du? :)

2011-09-02 / 22:29:11 / http://jaasses.webblogg.se/


snigelpicka

Tycker också det är fånigt med bloglovintävlingar osv, samtidigt som jag förstår det på ett sätt, för det blir ju fler läsare som återkommer. Men detkänns lite orent på något sätt, man vill ju att folk ska läsa bloggen för att de gillar den och inte för att det finns tävlingar i den, liksom.

2011-09-02 / 23:24:19 / http://snigelpicka.blogg.se/


Helena

God morgon , God morgon :). Har varit i Stockholm några dagar o då passar det ju perfekt att jag vaknade tidigt idag så kan jag gå igenom de inlägg i din blogg som jag har missat denna veckan :) Kramar

2011-09-03 / 07:17:53 / http://helenaskvarter.blogg.se/


Elin Löwstedt

Så fånigt! Jag använder bloglovin men det är ju för att det är så hiskeligt lätt att följa bloggar på det viset. Men hur andra läser min blogg, det struntar jag faktiskt i... Bara att dom läser den ;)

2011-09-03 / 09:26:21 / http://elinlowstedt.blogg.se/


Frida

Håller med dig!

Jag har bara 9st på bloglovin men vet att det är fler som läser då många av mina vänner inte har egen blogg.Jag lägger endast till de bloggar jag tycker är intressanta också annars är det ju ingen mening ;)Ha en fin lördag!

Kram

2011-09-03 / 09:51:37 / http://fridajohanssonsblogg.blogg.se/


Millah - med bebis i magen ♥

Tycker helt klart samma som dig... Bloglovin tycker jag är bra att använda om det är en blogg man gillar och följer men varför ska man annars lägga till någon ? Jag förstår dock inte det där i tävlingar när man ska gilla inlägget eller lägga till på bloglovin men men vi alla är ju olika... Jag lägger till dom jag själv följer och läser :)

2011-09-03 / 19:07:15 / http://millahoman.blogg.se/


En lagom ung mamma

Håller helt med! Varför vill folk ha dit-tvingade besökare liksom?

2011-09-04 / 22:23:22 / http://mummyfied.blogg.se/Här kan du kommentera inlägget

Namn


Mail


URL


Skriv


Spara uppgifterna

Trackback


RSS 2.0