Mina alster

2012-02-29 // 20:48:09 // © Linda Åberg
Har fått lite sytt sedan jag köpte tygerna :) Har blivit fem mössor och ett par muddbyxor än så länge :)
Det är verkligen fantastiskt kul att sy, och med dessa tyger blir det ännu roligare. Idag har jag köpt lite fleece och tryckknappar så att jag kan fixa till några dregglisar också, börjar behöva det nu på en dregglig liten tjej :)
Mönstrena är mina egna, men såklart har jag tittat på andra mössor och byxor för att få ett ungefärligt hum om hur de är uppbyggda, jag har ju aldrig sytt såna här saker tidigare. Men jag tycker ändå att jag har fått koll på hur det funkar, och nu vill jag bara sy hela dagarna!
Annars mår vi bra, jag har insett att kaffe är min räddning om dagarna, har undrat varför jag inte är tröttare, men idag insåg jag att det är kaffets förtjänst eftersom jag känner mig överkörd idag och tar första koppen kaffe nu :) Äntligen sover lillan, hon har varit ganska envis idag och kämpat emot sömnen, och med det blir hon ju väldigt tjurig. Dock är hon en glad tjej, är ganska lätt att få henne på andra tankar, och när vi byter blöja så ligger hon och pratar konstant. Kul att hon insett att hon kan göra ljud, och man märker att "talet" utvecklas.
Vi har en fantastisk vår att se fram emot, och vår lilla prinsessa kommer bara att bli mer och mer social - och jag längtar! :)

Ulrika

Jättefina kläder du syr. Kan tänka mig att det är kul att sy när det blir så bra.Ja ser verkligen fram emot våren & sommaren & ännu mer sociala bebisar.Kram!

2012-03-01 / 06:22:59
Frida- mamma till Elliot ♥

Va duktig du är på att sy! Vart har du hittat mönster? Är sugen på att sy lite byxor till Elliot och mössor :DAllt bra annars?kram

2012-03-02 / 21:47:59 / http://fridajohanssonsblogg.blogg.se/


– MIN VIKTIGA KAMP

Hej! Jag tänkte bara berätta att jag kommer att börja om på nytt och har därför startat en ny och fräsch blogg som hjälp och stöd i min nya resa. Hoppas att du vill kika in på http://balanserad.blogg.se och skicka en kommentar. Kanske till och med följa? Behöver allt stöd jag kan få!Kram från Josefin

sameoldstories.blogg.se

2012-03-04 / 16:16:25 / http://sameoldstories.blogg.se/


ylva

Nej vad söta! :)

2012-03-04 / 17:56:23 / http://ylvahelena.blogg.se/


Lina

men vad du är duktig! Va skoj att du hittat nått du tycker om att göra. Känner att jag själv skulle vilja hitta nån hobby. Tyvärr känner jag att tiden inte räcker till, är svårt få ihop det som det är nu... men en vacker dag, då SKA jag ha tiden! Kram på er!

2012-03-04 / 18:24:54 / http://plusen.wordpress.com


penny

Jätte fina saker du sytt :D

2012-04-20 / 09:22:25 / http://pennys.blogg.se/Här kan du kommentera inlägget

Namn


Mail


URL


Skriv


Spara uppgifterna

Trackback


RSS 2.0