Blogga

2012-01-10 // 19:15:19 // © Linda Åberg
Oj, det har nästan gått en månad sedan jag skrev något här, och då handlade det om att vårt lilla knytt hade kommit. Kan inte förstå att hon snart är fyra veckor gammal, och på söndag blir hon en månad.

Vi har det bra, vi lär känna varandra och hitta rutiner. Det sistnämnda går väl sådär, men man kanske inte kan begära så mycket efter bara några veckor. Lillan har lite problem med magen, hon har inte lärt sig riktigt vilka muskler man ska använda för att släppa väder, så det är lite gasigt och trångt i magen på henne. Men nu har vi börjat ge henne magdroppar som förhoppningsvis ska hjälpa. Ska prova det ett tag, och blir det inte bättre så ska vi få en läkartid för att undersöka det mer. Men jag hoppas att vi inte behöver gå så långt.

Annars så tycker jag att tiden går hiskeligt fort. Dagarna flyger iväg trots att vi inte gör så mycket. Min kropp har börjat hitta sig själv vilket innebär en del promenerande. Tänk att jag kan gå som folk igen!! Foglossningen släppte samma dag som förlossningen, helt otroligt hur kroppen fungerar!

Jag har tänkt försöka komma igång lite med bloggandet igen, vet att det är flera som är nyfikna på hur vi har det.
Men hur frekvent skrivande det kommer bli, det har jag svårt att säga. Just nu tror jag det blir lite sporadiskt och då och då, men när rutinerna är inarbetade så kanske det finns mer tillfällen :)

Tack till alla er som grattat oss i samband med trollungens ankomst! ♥

Ta hand om er!


Josefin - SAME OLD STORIES ♫♪

Massor med grattis, och härligt att du är tillbaka, du är saknad!!!

2012-01-10 / 20:15:37 / http://sameoldstories.blogg.se/


anna

kul att du är tillbaka, våran lille pojk har oxå problem med magen, det är jobbigt han skriker jätte mkt

2012-01-10 / 21:38:05 / http://heltenklaanna.blogg.se/Här kan du kommentera inlägget

Namn


Mail


URL


Skriv


Spara uppgifterna

Trackback


RSS 2.0